Kaplan ve Selim’den teşekkür

Kaplan ve Selim’den teşekkür
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül yoklaması ile, Adana CHP’de aday adayı olan belediye meclis üyelerinin adaylık yönünde ilk adımı atıldı.

Sarıçam İlçesi’nde yapılan temayül yoklamasında Miraç Gurur Kaplan 552 oy alarak temayülden 1.çıktı.İş insanı Kemal Selim de 550 oy alarak, belediye meclis üyesi aday adayları arasından 2. olarak listede yerini aldı.

Kaplan ve Selim demokratik olarak yapılan temayül yoklamasının sonuçlarından memnun olduklarını ve partililerinin güvenoyunun önemli olduğunu ifade ettiler.

Miraç Gurur Kaplan, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de CHP’nin Sarıçam’da başarıya koşacağını belirterek, “Sarıçam Belediye Meclis Üyeliği ön seçiminde oylarıyla şahsımı onure ederek seçimi 1. tamamlamamı sağlayan partimizin değerli üyelerine, dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve süreci şeffaf, demokratik şekilde yöneten ilçe başkanımıza ve yönetimine, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerden de üstün başarı ile çıkacağımıza olan inancımla canı gönülden teşekkür ederim.”dedi.

Kemal Selim de, CHP’yi güçlü bir belediye meclisi ile Sarıçam Belediyesi’nde temsil edeceklerini ifade ederek, “İlçemizde yapılan temayül yoklamasında kazanan Sarıçam ve Sarıçamlı vatandaşlarımız olmuştur. Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Göçmen ile birlikte partimiz için çalışarak, Sarıçam’da başarıyı yakalayacağımızdan eminiz.Yapılan temayül yoklamasında, organizasyonda büyük emeği olan CHP Sarıçam İlçe Başkanı Av.Sercan Polat başta olmak üzere, İl Başkanımız Dr.Anıl Tanburoğlu’na, tüm yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum.Başaracağız ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Sarıçam’ı da partimize armağan edeceğiz.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.