Muhtar Özkan, “Muhtarlık binamızın eksiğinin tamamlanmasını istiyorum”

Muhtar Özkan, “Muhtarlık binamızın eksiğinin tamamlanmasını istiyorum”
Yayınlama: 08.09.2023
Düzenleme: 08.09.2023 15:54
A+
A-

Toros (Özel Haber) Serdar Akın-Adana’nın en eski ve tarihi, kültürel mahallelerinden Kayalıbağ’ın Muhtarı Ali Coşkun Özkan’ı ziyaret ederek sorunları ve şikayetlerini dinledik.

Muhtar Özkan, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlık binasını restore etmesinin ardından, binaya tuvaletin yapılmaması üzerine çok sayıda dilekçe verdiğini belirterek “Bildiğiniz gibi benim muhtarlık binam bir hayli eskiydi. Adana Büyükşehir Belediyesi binamızı restore ettikten sonra, binanın tuvaletini yapmadı.Tuvaletimizin olmadığını ve gelen vatandaşlarımızın tuvalet ihtiyacını karşılayamadığından dolayı birkaç defa belediyemize dilekçe yazarak verdim.Fakat halen bir sonuç çıkmadı.Bu yüzden bir an önce bu sorunumuzun çözülmesi için yetkililerden çözüm bekliyorum.”dedi.

Kayalıbağ Mahallesine tekrar aday olduğunu da belirten muhtar Ali Coşkun Özkan, “Arkamızdaki otobüs durağının da açılmasını istiyoruz.Vatandaşlarımız Taşköprü’ye kadar yürümek zorunda kaldıkları için tek durak olması sıkıntı yaratıyor.İlgili birimlerin sorunlarımızı çözeceğine inanıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.