MUHAMMED VE CİSS ADANASPOR’DA

MUHAMMED VE CİSS ADANASPOR’DA
Yayınlama: 09.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Birinci Ligdeki temsilcimiz Adanaspor, iki önemli ismi renklerine dahil etti. Turuncu-Beyazlı ekip, Sakaryaspor’dan Rashad Muhammed ile Amiens’ten Amadou Ciss ile anlaştı.

RASHAD MUHAMMED

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, Sakaryaspor forması giyen 30 yaşındaki forvet oyuncusu Rashad Muhammed ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

AMADOU CİSS

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, Fransa 2. Lig takımı Amiens forması giyen 24 yaşındaki hücum oyuncusu Amadou Ciss ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

HAKKI TÜRKER AYRILDI

Adanaspor’dan açıklama: “Hakkı Türker ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.”

PAZAR GÜNÜ TUZLASPOR İLE

Turuncu-Beyazlı ekip, ligde Pazar günü saat 13.30’da Yeni Adana Stadında Tuzlaspor’u konuk edecek. Adanaspor, bu maçı kazanarak ligde çıkışa geçmeyi planlıyor. Tecrübeli teknik adam Kemal Kılıç, takım olarak Tuzla maçını kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.