DUALAR ELİF BOZAN İÇİN

DUALAR ELİF BOZAN İÇİN
Yayınlama: 17.11.2022
A+
A-

 

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan’ın annesi Elif Bozan, vefatının üçüncü gününde dualarla anıldı. Seyhan İlçemiz Meydan Mahallesindeki evinde okutulan mevlide geniş katılım oldu.

BAŞKAN BOZAN’DAN TEŞEKKÜR

Gelen davetlilerle tek tek ilgilenen ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, acılı gününde yanında olan herkese çok teşekkür etti. Başkan Bozan, “Cenaze töreni, taziye evinde ve mevlitte bizleri yalnız bırakmayan dostlarımızda Allah razı olsun. Annemizi asla ama asla unutmayacağız. Mekanın cennet olsun anam” dedi.

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ TELEFONLA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Özel bir toplantı için Endonezya’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, telefonla arayarak Başkan Bozan’a başsağlığı dileyerek, acısına ortak oldu. Başkan Bozan, Bakan Kirişçi’ye teşekkür etti.

MEVLİDE KİMLER KATILDI?

Mevlide Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, AK Parti Adana eski milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Deva Partisi Genel Başkan Danışmanı Ramiz Ongun, Gazetemiz Kurucusu Erden Arat, CHP Adana eski milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Sağlıkçılar Derneği Başkanı Ragıp Okur, siyasi parti il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, amatör spor kulüp başkanları, antrenörleri, sporcuları, ailesi, sevenleri ve dostları katıldı. Özel Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.