Mimar ressam Şebnem Atıcı 2.Kişisel sergisini açtı

Mimar ressam Şebnem Atıcı 2.Kişisel sergisini açtı
Yayınlama: 21.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Mimar ve ressam Şebnem Atıcı’nın Adana Ressamlar Derneği Kaman Sanat Galerisi’ndeki 2. kişisel sergisinin açılışını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yaptı.

Adana Ressamlar Derneği Kaman Sanat Galerisi’ndeki 2. kişisel sergisini açan mimar ressam Şebnem Atıcı tüm davetlilere teşekkür ederken açılışı yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise başarılı çalışmalara imza atan genç kardeşime güzel çalışmalarının devamını diliyor, tebrik ediyorum.Adana’da genç sanatçılarımızın daha fazla olması gerektiğini vurgulayan Çetin “Çok başarılı çalışmalar yapan ressam Şebnem Atıcı kardeşimizi yürekten kutluyorum.İleri ki zamanlarda daha güzel çalışmalar yaparak zirvenin doruğuna çıkacağına inanıyorum.”diye belirtti.Resim sergisi açılışında bulunan Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık ise “Kadın ressamlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bu arada Adana’nın tanınmış müteahhitlerinden Ali Atıcı’nın kızı mimar ressam Şebnem Atıcı katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek resimler hakkında bilgi verirken, herkese teşekkür etti. Atıcı “Bu güzel sergimize katılan dostlarımız beni çok mutlu etti. Çünkü resim meraklıları her geçen bu konuya ilgilerinin artması dolayısıyla beni daha çok güzel çalışmalara iteceğini, bir sonraki sergim için bana ilham kaynağı olacağından kimsenin şüphesi olmasın”dedi.Serginin açılışı sebebiyle davetlilere hazırlanan kokteyl ikram edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.