‘Köy bizim şenlik bizim’ etkinlikleri Çamlıyayla’da

‘Köy bizim şenlik bizim’ etkinlikleri Çamlıyayla’da
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

(İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde, ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ sloganıyla bu defa Çamlıyayla’da gerçekleştirilen ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliklerine çocukların yanı sıra yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi.
Yaz ayları boyunca Mersin’in tüm ilçelerinde gerçekleştirildiği belirtilen program çerçevesinde drama atölyesi, gölge oyunu, yüz boyama, sosis balon atölyesi, interaktif dans ve geleneksel oyunlar katılımcılarla buluşuyor. Limonlu dondurma ikramının yanı sıra, çocuklara da çeşitli oyuncakların dağıtıldığı etkinlikte şarkılar eşliğinde gerçekleşen aktivitelerden büyük mutluluk duyan çocuklar, animasyonda yer alan karakterlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.
Eşi ve kızı Derin ile şenliğe katılan Ecem Karabulut, “Biz uzun yıllardır yaz mevsiminde Çamlıyayla’ya geliyoruz. Böyle bir şenlikle ilk defa bu sene karşılaştık. Etkinlikte kızım da çok eğlendi” dedi.
Baba Uğur Karabulut ise “Şenlik için Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Çocuklar için çok güzel bir etkinlik oldu. Onlar çok mutlu oldular, biz de çok memnun kaldık” ifadelerini kullandı.
Şenliğe katılan küçüklerden Sevim Kılınç da dağıtılan hediyelerden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Burada balonlar, bez bebekler dağıtıyorlar. Arkadaşlarımla beraber oyunlar oynuyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.