MHP Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşmaya yoğun ilgi

MHP Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşmaya yoğun ilgi
Yayınlama: 02.07.2023
Düzenleme: 02.07.2023 10:12
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun ilgi gördü, büyük coşku ve kucaklaşmaya sahne oldu. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP kurmayları, programa katılan misafirlerin bayramlarını tebrik ettiler. Başkan Kanlı ayrıca bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

MHP kurmayları programa katılan partili-partisiz tüm vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler. Yaklaşık üç saat süren bayramlaşma programında misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, büyükleriyle birlikte törene gelen, etkinliğe ayrı bir renk katan çocuklarla da yakından ilgilenerek minik yüreklerin bayram heyecanını birlikte yaşadı.

Büyük acıların ardından ikinci bayram

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, törenin ardından yayımladığı mesajda ise şu ifadelere yer verdi:

“Ülke ve millet olarak, on bir ilimizi etkileyen ve ‘Asrın felaketi’ olarak tarihe geçen büyük depremlerle yaşadığımız büyük acıların ardından ikinci bayramımızı idrak ediyoruz. Acılarımızı unutmadan, felaketlerden de ders çıkartarak geleceğimizi inşa etmek gibi sorumluluklarımız var. Yüce Allah aynı acıları yaşamaktan uzak eylesin, birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Misafirimiz olan, olmayan tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını en içten duygularla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Protokolden katılan isimler

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde il binası bahçesinde icra edilen programa MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, KAÇEP Başkanları katıldılar.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.