MERHUME PERİHAN ÖZCAN DUALARLA ANILDI

MERHUME PERİHAN ÖZCAN DUALARLA ANILDI
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Mersin ili Tarsus ilçesi Altaylı’lar mahallesinin genç kadın Muhtarı Merhume Perihan Özcan için Mevlid-i Şerif ve ardından okunan Kuran’ı Kerim ile dualarla anıldı.

Altaylılar mahalle muhtarlığının önünde yapılan Mevlid-i Şerif’e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, Belediye bürokratları, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu başkanı Mahmut Gülcü, Mersin Muhtarlar derneği Başkanı Muhtar Ali Gülgen, KA-DER Mersin şube başkanı ve aynı zamanda Dumlupınar Mahalle muhtarı Gülten Evmez, Tarsus, Mersin, Adana  ve Hatay muhtarları ile Altaylı mahalle sakinleri katıldı.

Dualarla anılan ve Tarsus ilçesinin sevilen kadın muhtarı Merhume Perihan Özcan’ın mevlidine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, Akdeniz Muhtarlar federasyonu Tarsus, Mersin, Adana ve Hatay muhtarları ile Altaylı mahallesinin sakinleri katıldı. Çok üzgün oldukları gözlenen bilhassa kadın muhtarların çok sevdikleri meslektaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken “Merhume Perihan Özcan’ı genç yaşta kaybetmek bizleri gerçekten üzdü. Çok sevilen çalışkan bir insandı. Muhtarlar derneğimizin yardımcılık görevinin haricinde Akdeniz Muhtarlar federasyonumuzun da üyesiydi. Perihan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Çok üzgün olduklarını” ifade ettiler.

Mevlid-i Şerif’e katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer şu ifadeleri kullandı; “Üzüntülerinin büyük olduğunu genç yaşta olan muhtarımızı kaybetmek bizleri gerçekten çok üzmüştür. Sevenleri ne, ailesine ve meslektaşlarının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum ”dedi.

Daha sonra Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan, “Altaylı mahallesi çalışkan ve dürüst kadın muhtarını kaybetti. Bir çok çalışmalara imza atan Merhume Perihan Özcan’ı çok özleyeceğiz. Genç yaşta çok erken aramızdan ayrılması bizleri çok üzmüştür. Ben ve belediye çalışanlarımın adına ailesine, sevenlerine ve tüm muhtarlarımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Altaylı’lar mahalle muhtarlığının önünde yapılan Mevlid-i Şerif’e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, Belediye bürokratları, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu başkanı Mahmut Gülcü, Mersin Muhtarlar derneği Başkanı Muhtar Ali Gülgen, KA-DER Mersin şube başkanı ve aynı zamanda Dumlupınar Mahalle muhtarı Gülten Evmez, Tarsus, Mersin, Adana  ve Hatay muhtarları ile Altaylı mahalle sakinleri katıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.