Merhum Ahmet Doğan dualarla anıldı

Merhum Ahmet Doğan dualarla anıldı
Yayınlama: 08.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın-Cumhuriyet Halk Partisi’nin sevilen ismi, CHP Karataş İl Delegesi ve aynı zamanda Adana Borsa Lisesi mezunlarından merhum Ahmet Doğan için evlerinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından Kuran-ı Kerim okutuldu.

Geçtiğimiz gün aniden rahatsızlanarak hayata veda eden rahmetli Ahmet Doğan için ailesi tarafından, sevenleri ve dostlarının da buluştuğu Mevlid-i Şerif okutuldu. Doğan ailesinin çok üzgün gözlenirken kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler. Aile duygularını dile getirirken şunları söyledi, “Ahmet Doğan’ın aniden genç yaşta aramızdan ayrılması hem bizi hem de tüm arkadaşlarını üzdü. Acımız gerçekten çok büyük ve hala inanamıyoruz, evladımızı kaybettiğimize.Rahmetlinin cenazesine katılan ve bugün burada okunan Mevlid-i Şerif için tüm sevenlerine, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerine ve tüm dostlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.”
Mevlide katılan Borsa Lisesi mezunları da okul arkadaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, Adana Borsa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Adem Sungurtekin de çok üzgün olduğunu belirterek “Rahmetli Ahmet Doğan arkadaşımız hem okuldan hem de derneğimizde sürekli beraber görüştüğümüz samimi bir kardeşimizdi. Arkadaşları tarafından sevilen tam sosyal bir demokrat bir insandı ve hiçbir zaman kimsenin kalbini kırmadı, her zaman yapıcı eleştirilere çok sevilen ve sayılan bir insandı.Aramızdan erken yaşta ayrılması bizleri derinden üzmüştür. Doğan Ailesi’ne başsağlığı, kalanlara sabır diliyoruz.”dedi.
Rahmetli Ahmet Doğan’ın okunan Mevlid-i Şerif-i’ne CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP eski Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, CHP Karataş İlçe Başkanı ve merhumun kivresi Seçgin Sakar, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öztanrıöver, partilileri, Borsa Lisesi’nden mezun okul arkadaşları, sevenleri ile akrabaları katıldı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.