ALADAĞ GÜCÜ’NE BÜYÜK DESTEK

ALADAĞ GÜCÜ’NE BÜYÜK DESTEK
Yayınlama: 14.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sema Başaran – Saytek Mühendislik Firması, yeni sezonda Adana amatör ekiplerinden Aladağ Gücü’nei forma sponsoru oldu. Başkan Hüseyin Ayanoğlu, “Kulübümüze yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerden ötürü Saytek Mühendislik Firması yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sercan Delice, “Gençlerimiz için mücadele eden, onları kötü alışkanlıklardan (uyuşturucu vb.) uzak tutup spora yönlendiren vatanına ve milletine iyi birer vatandaş olması için özveri gösteren Amatör Spor Kulüplerinin her daim desteklenmesi lazım. Aladağ Gücü Spor’un her zaman yanlarında en büyük destekçileri olacağız.”

Aykut Delice, “Amatöre yapılan her destek, ülkenin çimentosu olan gençlere ve dolayısıyla geleceğe yapılmıştır. Türk sporuna genç yetenekli yıldızlar kazandıran hiçbir karşılık beklemeden mücadele eden amatör kulüplerimiz sonuna kadar desteklenmelidir. Aladağ bizim sevdiğimiz dostlarımızın olduğu bir İlçemiz. Onlara katkımız oluyorsa ne mutlu bize her zaman yanlarında onlarla beraber olacağız. Amatör sporları destekleyeceğiz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.