Mehmet Mercan dostlarıyla moral buldu

Mehmet Mercan dostlarıyla moral buldu
Yayınlama: 11.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Gazetecilik mesleğinde “resmi olarak” 70. yılı karşılamaya hazırlanan, fiili olaraksa daha uzun yılları geride bırakan Türk basınının ulu çınarı Mehmet Mercan, rahatsızlığı nedeniyle süren tedavisinden fırsat bularak dostlarıyla hasret giderdi.

Dostlarının, Mehmet Mercan için düzenlediği buluşma, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Adana basınının duayen kalemleri Muzaffer Bal, Nihat Geven, Orhan Apaydın,  Semir Yalçın, Erdal Fernergiz, Ceyhun Özgönül, Mustafa Özke, Mehmet Özer, Mersin basınının temsilen Ali Adalıoğlu, Av.Ziya Yergök, Erkan Okulları Eğitim Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, Diyarbakır Tanıtma ve Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Halil Altay, yöneticiler Ahmet Gül, Zülfü Esmer, Metin Akdemir ile Mercan’ın çocukları Ercan ve Adnan Mercan katıldı.

Çeşitli ikramlarla renklenen buluşmada;  yolları, meslek yaşamlarının çeşitli dilimlerinde kesişmiş olan gazeteciler ile sivil toplum örgütlerindeki dostları, Mercan’la olan anılarını yad etti. Adana’nın yeni başlayan yaz sıcağının serinliğe dönüştüğü Cemiyet sosyal tesislerinin Seyhan Nehri ve tarihi Taşköprü manzaralı atmosferinde moral bulan Mehmet Mercan’a dostları, içten sağlık temennilerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.