İYİ Parti Adana İl Başkanlığı bayramda da boş durmadı

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı bayramda da boş durmadı
Yayınlama: 18.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan 9 günlük resmi tatil dolayısıyla, Adana’lıların Yaylalara ve denizlere akın ettiği bayram tatilinde İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 9 günlük tatil sürecinin her gününe ayrı bir çalışma sığdırdı.

Başkan Boyvadaoğlu,“Milletimiz ile birlikte yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir Kurban bayramını geride bıraktık.

“Partimizi iktidar yapacağımıza inanıyor bu inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diyerek çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Bayram boyunca özverili çalışmalara devam eden Boyvadaoğlu İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde milletvekilleri, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayram sürecinde düğün, nişan, cenaze gibi bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Adana Valiliği’nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatan uğruna şehadete eren kahramanların şehitliğini ziyaret etti. Radyo programlarına konuk olan başkan Boyvadaoğlu, Ehlibeyt dostlarının coşku ile kutladığı bir bayram olan Gadîr-i Hum bayramını kutladı.

Adana İl Başkanlığı ve Çukurova İlçe Başkanlığı’nın ortak düzenlediği stand çalışmasında İYİ parti saflarına çok sayıda yeni üye kaydederken, yapılan etkinliklerde “İYİ Parti’nin Adana’da güçlenmesi için çalışan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.