Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer’in aşure dağıtımında izdiham yaşandı

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer’in aşure dağıtımında izdiham yaşandı
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer, her yıl olduğu gibi bu yıl da Seyhan Belediyesi’nin katkılarıyla aşure etkinliği yaparak semt sakinleri ile birlik beraberlik sergiledi.

Aşure ayına girdiğimiz şu günlerde her gün bir etkinlik yapılırken Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer’in muhtarlık binası önünde aşure dağıtılırken, davetlilerin yoğun ilgisi yüzünden izdiham yaşandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın katkılarıyla yapılan aşure etkinliğine katılım yüksek olunca aşurenin yetişmediğini ifade eden Muhtar Nevin Biçer “Bildiğiniz gibi muhtarlığa seçildikten sonra herkesin yaptığı gibi bende her yıl aşure etkinliği yapıyorum. Öncelikle bugün buradaki aşurenin yapımında emeği geçen başta Seyhan Belediye Başkanımız Akif Akay’a, belediye personelimize teşekkür ediyorum. Önceki yılda kalabalıktı fakat bu yıl nasıl oldu anlamadım çok büyük ilgi gördü. İki kazan aşuremiz yarım saat gibi bir zamanda bitti ve sonradan gelen davetlilere aşure kalmadığından ikram edemedik, bu konuda üzüldüm. Beş yüze yakın aşure dağıtılmış ve bu beni çok mutlu etti. Ben havaların sıcak olması sebebiyle bu kadar kişi beklemiyordum ve verdiğim saatten bir saat önce muhtarlık önünde yoğun bir kalabalık oluşunca erken dağıtmak zorunda kaldım. Beni seven tüm mahalle sakinlerime ve dostlarıma gelmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığı önünde yapılan aşure etkinliğine çoğunluğunu semt sakinlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ile kadın kolu yöneticileri, diğer mahallelerin muhtarları, sendikacılar, CHP Seyhan ilçe yöneticileri ile dışarıdan gelen vatandaşlar katıldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.