Balı, “Tufanbeyli gerçek başkanını 31 Mart’ta seçecek”

Balı, “Tufanbeyli gerçek başkanını 31 Mart’ta seçecek”
Yayınlama: 12.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – İYİ Parti Tufanbeyli Belediye Başkanı adayı Recep Balı “31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizin iki dönemdir yapılmayan hizmetlerini Tufanbeyli halkının gördüğünü ve yaşadığını” ifade etti.

Doğma büyüme Tufanbeyli ilçesinin sevilen bir yüzü olan İyi Parti Tufanbeyli Belediye Başkanı adayı Recep Balı bu seçimi çok farklı bir sonuç ile kazanacağına inandığını söyleyerek “Bizim burada mahalle ve köy olan mahallelerimizi çok iyi bilirim. Tufanbeyli halkı beni iyi tanır ve daha önce belediye başkanlığı yaptığım için şu an ilçemize aday olanlardan tecrübeli biri olarak sorunlarımızı onlardan daha iyi bilirim. Tufanbeyli halkı yıllardır gereken hizmeti bir türlü alamıyor. Adana’ya uzak olmamız nedeni ile hava muhalefetimiz dahi değişik olmasından dolayı kış mevsimi burada çok çetin geçiyor. O yüzden yollarımız sürekli bozuluyor ve bunlara bir önlem almak için gerekli çalışmalar yapılmıyor. Aynı keza ilçemize yakın köy yollarındaki problemlerde aynı ve bunlara kesin çözüm için bizim projelerimiz var. Bunları görmek, hazırlamak ve gereken çalışmaları yapmayı belediye başkan adayı olarak buradan söz veriyorum. Makus kaderini değiştirmek elimizdedir. Enerjisa’nın ilçemize yakın  olmasından dolayı ev dükkan kiraları almış başını gidiyor. Öncelikle bu soruna çare bulacağız ve Tufanbeyli ilçesinin kötü imajını sileceğini” söyledi.

Recep Balı “Tufanbeyli ilçesi tarihi dokusu ve yeşillikleri, güzel havası ile daha önce belediye başkanlığı yaptığım için tecrübeli bir aday olarak yapılamayan hizmetleri yapmak üzere geliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.