DEMİRÇALI: ŞİMDİ YÜREĞİR’E HİZMET ZAMANI

CHP’den Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Ali Demirçalı, başkanlık görevini önceki dönem Yüreğir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Kocaispir’den devraldı

DEMİRÇALI: ŞİMDİ YÜREĞİR’E HİZMET ZAMANI
Yayınlama: 06.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 05:16
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Mazbatasını perşembe günü alan CHP’li Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, dünde başkanlık görevini önceki dönem Yüreğir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’den devraldı.

Nezaketle ve demokratik bir şekilde gerçekleşen devir teslim sonra açıklama yapan Demirçalı, “Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini Sayın Fatih Mehmet Kocaispir’den devraldık. Öncelikle nezaketle ve demokratik biçimde devir teslimi gerçekleştiren ve yaptığı güzel konuşmayla siyasetin amaç değil halka hizmet için bir araç olduğunu hatırlatan Sayın Kocaispir’e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında kendisine sağlık ve başarı diliyorum. Öte yandan devir teslim törenini mitinge dönüştüren Yüreğirli hemşehrilerime, Büyükşehir Belediye Başkanıma, Milletvekillerime, İlçe Belediye Başkanlarıma, İl ve İlçe Başkanlarıma, Partimin İl ve İlçe Örgütlerine, partimiz adına taşın altına gövdesini koyan aday ve aday adayı kardeşlerime ve partililerime şükranlarımı sunuyorum. Şimdi söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden Yüreğir’e hizmet etme zamanı”diye konuştu.

KOCAİSPİR BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki dönem Yüreğir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise, “Beş yıldır büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğüm Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini Ali Demirçalı Başkanıma devir ve teslim ettim. Kendisini tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum”dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.