Kürkçüoğlu:İktidara yürüyüşü Yüreğir’den başlattık

Kürkçüoğlu:İktidara yürüyüşü Yüreğir’den başlattık
Yayınlama: 02.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’na seçilen Çağlar Kürkçüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Adana Adalet Sarayı’na giderek mazbatasını alıp resmen göreve başladı. İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı yarışında 403 delegenin 304’ünün oyunu alan Çağlar Kürkçüoğlu, “Bizlere oy vererek teveccüh gösteren İYİ Partimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İYİ Parti Yüreğir Teşkilatı olarak şimdiye kadar emeği geçen önceki dönem başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı olarak mazbatayı alıp çalışmalara başladıklarını hatırlatan Başkan Kürkçüoğlu, “Bizim amacımız İYİ Parti’yi Yüreğir’de dolayısıyla Adana’da birinci parti yapmaktır. Bunda da en büyük etken İYİ Parti’nin kadın üyeleri olacaktır. Yüreğir İlçe yönetim kurulu üyelerimizi oluştururken kadın ağırlıklı olmasına özen gösterdik. Vatandaşların sıkıntılarına anlayabilmemiz bizler sokak sokak gezerken, kadın yöneticilerimiz de bir anne, bir kardeş bir abla edasıyla evleri ziyaret edip mutfaktaki yangını nasıl söndüreceğimizi kadın seçmenlere anlatacaklar. Bizler İYİ Parti’yi Adana’da birinci parti yaparken genel başkanımız sayın Meral Akşener’de genel seçimlerde partimizi birinci parti yapacaktır. Bizler Genel Başkanımız Meral Akşener’in başbakan olabilmesi için tüm gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Yüreğir ilçesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu, “Yüreğir’i kapı kapı gezeceğiz. Her hanenin kapısını çalıp neye ihtiyaçları olduğunu tespit edip not edeceğiz ve yardımcı olmaya çalışacağız. Yüreğir ilçesinin hak ettiği desteği alması için girişimlerde bulunacağız. Çünkü, Yüreğir ilçesi uzun yıllardır hep ihmal edildi. İnşallah İYİ Parti iktidarında Yüreğir ilçesi hizmete doyacak. Bunun garantisini vatandaşlarımıza verebilirim. Çünkü, Genel Başkanımız Meral Akşener, zenginleri daha zengin etmek için değil, vatandaşları daha yaşanabilir bir Türkiye umuduyla yola çıktı. Bizler de genel başkanımızın yolunda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sertaç Durak, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu ve Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Yüreğir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başkanlığa seçilen Çağlar Kürkçüoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kutlayıp başarılar dilediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.