CHP Yüreğir İlçe Başkanları bir araya geldi

CHP Yüreğir İlçe Başkanları bir araya geldi
Yayınlama: 06.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Göreve geldikten sonra yeni üye kayıtları, sandık güvenliği toplantıları ve yaklaşan seçim hazırlıklarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu, partiye hizmet vermiş eski ilçe başkanları ve yöneticileri bir araya getirdi.  Daha önce görev yapan yöneticilerin deneyimlerine önem verdiklerini belirten Tanburoğlu, başarıya ulaşmak için geçmiş dönem yöneticilerin deneyimlerden faydalanacaklarını söyledi.

BİRLİKTELİK VURGUSU YAPILDI

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’nin de bulunduğu buluşmaya eski ilçe başkanları; Bülent Öğrü, Turgut Üstün, İsmet Yüksel, Mekin Şahin, Tahsin Kargün, Necmettin Atay, İrfan Aksoy, Halil Koçoğlu katılırken birliktelik vurgusu yapıldı. İlçe Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, toplantının sadece bununla kalmayacağını ve ilçe başkanları ile sık sık görüşüp deneyimlerini paylaşma sözü aldıklarını söyledi. Dr. Anıl Tanburoğlu ”Kendileriyle sık sık görüşme, konuşma sözü aldık. Bir asırdır yan yana olan bu aile Yüreğir’i yeniden kazanmak için her sokak başında görüşecek, paylaşacak, konuşacak. Hedefimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlik düşü, millet egemenliğinin nişanesi güzel Cumhuriyetimizin 100. yılında CHP iktidarı ile hak, hukuk ve adaletin var olduğu bir ülkede hep birlikte, kardeşçe yaşamak” dedi.

TANBUROĞLU: BAŞKANLARIMIZIN DENEYİMLERİ BİZİMİN İÇİN ÖNEMLİ

Yüreğir ilçesinde büyük bir başarı elde edeceklerini ve Yüreğir’i CHP’nin kalesi yapacaklarını söyleyen Tanburoğlu, bu nedenle CHP Yüreğir ilçe teşkilatında daha önceki dönemlerde görev yapmış ilçe başkanları ve yöneticilerin deneyimlerini önemsediklerini ve geçmişten gelen tecrübelerden yararlanmak istediklerini söyledi. Tanburoğlu,  “14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Millet İttifakı’nın adayı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Kısa süre önce başladığımız görevimizde kardeşliğe ve demokrasiye olan inancımız bizi eski başkanlarımıza ve yöneticilerimizle temas etmeye götürdü. Eski ilçe başkanlarımız ile partimizin önümüzdeki seçimlerde ne yapması, nasıl bir düzen alması gerektiğini konuştuk. Bizimle deneyimlerini paylaştılar. Önceki dönemde görev yapmış yöneticilerimizin deneyimleri bizim için önemli. Onların deneyimlerinden faydalanıp omuz omuza birlikte yönetip önce genelde ardından ise yerelde iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.

İlçe başkanlarının toplantısının ardından görüşmeye CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri de katılarak Yüreğir’in güncel sorunları tartışıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.