“KORKMADIM KAÇMADIM”

“KORKMADIM KAÇMADIM”
Yayınlama: 28.07.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanlığına Ramazan Atikaslan atandı. Yeni atanan Atikaslan, Seyhan İlçe Başkanlığı’nda açıklama gerçekleştirdi.

Atikaslan, “Bu partide kavgaya gerek yok birbirimizi severek, birbirimizi sayarak, birbirimizle fazlamızı paylaşarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni İktidara getireceğiz. Değerli arkadaşlar biz seçimi kaybettik ama savaşı kaybetmedik. Savaş hala devam ediyor. Bir ülkede emek ile sermaye çelişkisi devam ettiği süre içerisinde savaş devam edecek. Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, arkadaşlar şuna inanmanızı isterim. Ben 52 yıldır bu partide görev almaktayım. Gençlik kolu başkanlığından bugüne kadar görev yaptım. Benim adaletime hiçbir kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“BU PARTİDE KAVGAYA GEREK YOK”

Atikaslan, “Değerli kardeşlerim, saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin birbirinin aleyhinde olmasını istemiyorum. Belediye başkanımızın hatası olabilir,  benim hatam olabilir, yöneticilerin de hatası olabilir. Hatasız olmaz. AKP’li hırsızlık yapıyor ama benim hırsızım diyor. Bir ekip olarak bir hata varsa biz belediye başkanlarımız ile meclis üyelerimiz ile bu hatayı gidereceğiz. Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, ben ve örgüt arkadaşların partilerinin ağzına milletvekili, belediye başkanı, belediye meclis üyelerinin arasında bizden köprü olacak. Sizin tüm sorunlarını gidereceğim. Biz milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyeleri ile bu çözeceğiz. Eğer ki çözemezsek başka bir üst makama bırakırız” diyerek açıklamasına devam etti.

Ramazan Atikaslan konuşmasında halkın yanında olduğuna değindi ve şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi yoksulun farkındadır, umuttur. Değerli kardeşlerim, saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, siyasetten uğraşan herkesin bir hedefi vardır. Kimi Belediye başkanlığını ister kimi milletvekilliği ister, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde hedef olanlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin omuzlarına basarak hedefine gider.”

Konuşmasının devamında Atikaslan, muhtarlara şu sözlerle seslendi;  “Buradaki tüm muhtarlarıma örgütüm adına, partim adına çok teşekkürlerimi iletiyorum. Ve önümüzdeki yerel seçimlerde de sizlerden ricam mutlaka iki ya da üç adaylar çıkarmayın birlikte karar verin. Nasıl belediyeleri kazanıyorsak mahallede de kazanıyoruz, kazanmak zorundayız. Ve bunu da kazanacağız. Değerli kardeşlerim, Cumhuriyet Halk Partililer, siyasette üç dil var. Bir ağız dili, iki beden dili,  üç gönül dili. Bu diller çok önemlidir partililerde, seçmenlerde konuşurken kesinlikle sert üslup kullanmayın sövmeyin, saymayın, kırmayın, tatlı dille onlara Türkiye’nin gerçeklerini anlatıp doğru yolu gösterelim.”

“YA KAZANACAĞIZ, YA KAZANACAĞIZ”

Atikaslan, “Benim kongrelerde özellikle bahsettiğim bir şey var; bu ülkenin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa’ya iki ayyaş diyen kişiye ben Cumhurbaşkanı diye hitap edemem. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ihanettir. Eğer benden Sayın Erdoğan’dan bahsederken AKP’nin Genel Başkanı ya da Hükümetin başı demenizi istiyorum. Cumhurbaşkanı kelimesini kullanmayı reddediyorum. Dayak yedim, dayak attım, işkenceler gördüm. Ama yılmadım, susmadım, korkmadım. Sizlerin de susmadan, korkmadan ölene kadar Cumhuriyet Halk Parti’sinin yanında olacağını biliyorum. Ben daha altında bu mücadeleyi, bu kavgayı, bu savaşı kazanacağız” dedi.

“BİZİM RAKİBİMİZ NE CUMHUR İTTİFAKINI NE DE AKP’DİR”

Atikaslan, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Bizim her yerde her platformda Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim rakibimiz ne Cumhur İttifakı ne de AKP’dir. Bu ülkenin bu noktaya getiren sayın Tayyip Erdoğan’dır. Yoksulluk, fakirin, fukaranın cebinden parasını çalanlar, ekmeğini çalanlara yedikleri içtikleri haram olsun. Değerli kardeşlerim bu partide hiçbir kişi Cumhuriyet Halk Partisi’nde kendisini büyük görmesin. Tek büyük var o da Cumhuriyet Halk Partisidir. Cumhuriyet Halk Partililerden büyüğüm diyen varsa Cumhuriyet Halk Partisi var diyenin bu çatının altında yeri yoktur. Hepinize buraya gelmiş olmanızdan dolayı partim adına, örgütüm adına, şahsım adına şükranlarımı, sevgilerimi sunuyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.