KOCAİSPİR: “1 NİSAN SABAHI ADANA’DA YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLAYACAK”

KOCAİSPİR: “1 NİSAN SABAHI ADANA’DA YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLAYACAK”
Yayınlama: 13.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir seçim kampanyası kapsamında Adana’yı karış karış geziyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kocaispir, sohbet edip dertlerini dinliyor, istişarelerde bulunuyor.

Başkan Kocaispir’in bu seferki adresi Adana’nın merkez caddeleri ve tarihi Büyüksaat esnafı oldu. Güne tarihi Büyüksaat esnafı ile buluşarak başlayan Kocaispir, daha sonra Toros, Gazeteci Mustafa Gümüşdamla ve Mithat Saraçoğlu caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Kocaispir, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, çocuklara oyuncak hediye etti. Büyüksaat’te ise mangal başına geçen Kocaispir, “Adana’da ciğer yemeyen ciğer yedim demesin” dedi. Kocaispir’e esnaf ziyaretlerinde AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu da eşlik etti.

“ARKANIZDAYIZ, DUALARIMIZ SİZİNLE”

Başkan Kocaispir, Toros Caddesi’nde vatandaşlara projelerinden bahsederken bir vatandaş, “Allah yardımcınız olsun, arkanızdayız. Dualarımız sizinle.” dedi. Bir başka vatandaşın “Adana’nın en büyük sorunu ulaşım” demesi üzerine ise Kocaispir, “1 Nisan sabahı en önemli gündemlerimizden biri de ulaşım olacak. İnşallah göreve geldiğimizde Adana’mızın ulaşım sorunu kalmayacak.” ifadesini kullandı.

ADANA’NIN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Daha sonra AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun mitingine katılan Kocaispir, burada da yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Kocaispir, “Millete

hizmet aşkımızla, birlik ve beraberlik içinde durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Adana’nın makus talihini hep beraber değiştireceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı Adana’da yeniden diriliş, yükseliş dönemi başlayacak.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.