Av.Barışık, Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 üye ile CHP’ye katıldı

Av.Barışık, Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 üye ile CHP’ye katıldı
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana’nın en eski mahallelerinden olan Kiremithane’nin kurucularından Barışık Ailesi Av. Mehmet Barışık önderliğinde yeniden siyasete ısınıyor. CHP Yüreğir İlçe Binası’nda gerçekleştirilen törenle 100 kişi CHP’ye katıldı.“Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 yeni üye” sloganıyla CHP’ye üye kampanyası başlatan Av. Mehmet Barışık’la birlikte 100 kişi CHP Yüreğir İlçe Teşkilatı’na gelerek üyelik belgelerini imzalayıp, rozetlerini taktılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

“Bugün itibariyle Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Parti’mizin 100. Yılı içerisindeyiz” diye konuşmasına başlayan Av. Mehmet Barışık, “Bu 100. Yıl içerisinde 100 kişilik toplu yaptığımız Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimizin hep birlikte hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu 100 kişilik toplu Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimizde benimle birlikte saban-akşam demeden, sıcak-soğuk demeden emek veren, çalışan siz kıymetli dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İstikametimiz belli” dedi.

CHP’YE OMUZ VERMEYE DAVET ETTİ

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı da, Av. Mehmet Barışık’a üyelik kampanyası başlattığı için teşekkür etti. Ülke olarak bugünlerde çok büyük acılar yaşandığına dikkat çeken Başkan Sarı, “Şehitlerimiz var. Onları yad ediyoruz. Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizde, özellikle Arabistan’da yaşanan Atatürk’ümüzün bile tartışıldığı noktada artık biz bir ‘dur’ deme, ‘yeter artık’ deme politikasıyla yürüyerek yeni yılda da, mücadeleyi büyüterek halka umut olmak ve iktidar olmak için bu görevdeyiz. Bu görevi yapacak, Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadele edecek gençlerimizi ve kardeşlerimizi bu mücadeleye davet ediyoruz. Bugün bu mücadeleye omuz verdiğiniz, büyüttüğünüz için hepinize ‘hoş geldiniz’ diyor, Ulu Önder Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu onurlu mücadelede bizlere katkı sunan Mehmet Barışık kardeşimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Sabri Sarı, Av. Mehmet Barışık’a ve dedesi Mehmet Barışık’a rozetini taktı. Av. Barışık da kendisiyle birlikte üye olanların rozetlerini takarak, mücadelelerinin birlikte olacağını ifade etti. Tören, daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.