KARAMAN: KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

KARAMAN: KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Süper Ligdeki temsilcimiz Yukatel Adana Demirspor’da deplasmanda Fenerbahçe önünde alınan 4-2’lik yenilgi sonrasında Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Karaman, “Yediğimiz goller baktığımızda oyuncularımın üzerinde kritik yapmak istemiyorum. Oyunun temposunu özellikle ikinci yarıda her an 3-3 yaparız diye düşünürken 4. golü yedik. Bu kırılma noktalarının başında geliyor. Maçın ilk bölümü beklediğimiz gibi geçti. 1-1’den sonra oyun dengelendi. İkinci yarıya da iyi başladık. Şampiyonluğa oynayan takımlara karşı basit goller yememelisin. 4. golü de yiyince oyun bitiyor. Kaybettik. Zaman zaman iyi şeyler yaptık. Kendi işimize bakacağız ” dedi.

Zaman zaman kırılma noktaları olduğunu ifade eden Karaman, “İyi maç oldu. Tempo var, hücum var. Oyunu kötüleştirme yok. İkinci yarı taktik anlamda yapmış olduğumuz değişiklikler momentumu bize döndürdü. Hata varsa hepimizin. İki takımın şampiyonluk iddiası var ama biz kendi işimize bakıyoruz. Takımı ve oyunu iyileştirmek istiyoruz. Zaman zaman kırılma noktaları oldu. Arayı iyi değerlendireceğiz. Futbol olarak alkışlanacak bir oyun vardı iki takım için de” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.