TSYD GENEL BAŞKANI’NDAN KARALAR’A ZİYARET

TSYD GENEL BAŞKANI’NDAN KARALAR’A ZİYARET
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-

TOROS – TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Genel Başkan Oğuz Tongsir’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “TSYD Adana Şubesi tesislerinde meydana gelen yangın hepimizi derinden etkiledi. Can kaybının olmaması elbette sevindirici. Ekonomik kayıplar bir şekilde giderilir. Türk spor basınının çatı örgütü olan TSYD’nin Adana Şubesi Tesisleri’nin en iyi şekilde yeniden imarı ve eskisinden daha güzel hale gelmesi, önceliğimizdir” dedi.

 

‘BASIN HER ZAMAN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’

Başkan Karalar, “Basın her zaman bizim için önemli olmuştur. Hiçbir yönetici basını gözardı edemez. Demokrasilerde 4.güç olan basının gücü inkar edilemez. Yöneticilerle vatandaş arasında köprü görevini görür, yol gösterir, kılavuzluk yapar. Bizim görevimiz de basının en iyi şartlarda görev yapabilmesini sağlamak, imkanlarını genişletmek, imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaktır.  Sayın Genel Başkan Oğuz Tongsir hepimizin takdir ettiği, birleştirici ve yapıcı özellikleriyle Türk basınının en önemli simgelerinden biri haline gelmiştir. Türk spor medyasının çatı örgütü olanTSYDgibi ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarının biri olan TSYD’de yaptıklarıyla herkesin takdirini kazanmıştır. Kendisini ağırlamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

 

‘ADANA HER ZAMAN BİR NUMARA’

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir de yaptığı açıklamada; Adana’nın her zaman kendisi için çok önemli olduğunu, Adanalı spor basınının desteğini gördüğünü, Adana’nın plakası gibi 1 numara olduğunu belirterek, “Genel başkanlık dönemimde Adanalı spor basını hep beni destekledi. TSYD Adana Şubesi’nin desteğiyle çok önemli işlere imza attık. Bu zor günde Adanalı üyelerimizin yanında olmak ve yaraların sarılması için güç birliği yapmak zorundayız. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz oldu. Gerek TSYD Genel Merkezi ve gerekse de kamu kurum ve kuruluşlarıile sizlerin de desteği ile tesislerimizin eskisinden daha güzel olması en büyük hedefimizdir. Destek sözünüzden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.