Çukurova Demirspor Başkanı Kamil Aslan, Toros TV’ye konuk oldu

Çukurova Demirspor Başkanı Kamil Aslan, Toros TV’ye konuk oldu
Yayınlama: 14.04.2023
A+
A-

‘HER HAFTA DEPLASMANA GİTMEKTEN YORULDUK’

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir-  Adana amatör spor kulüplerinden Çukurova Demirspor’un Başkanı Kamil Aslan, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Aslan, her hafta deplasmana gitmekten yorulduklarını belirtirken yapımı devam eden Çukurova ilçesindeki stadın biran önce bitirilmesini beklediklerini söyledi.

KULÜPLER OLARAK ZORLANIYORUZ

Çukurova ilçesindeki 28 amatör spor kulübünün her hafta deplasman heyecanı yaşadığını ve kulüpler olarak zorlandıklarına dikkat çeken Çukurova Demirspor Başkanı Kamil Aslan, “Gözümüz ve kulağımız yapımı devam eden stadın bitirilmesidir. Bu stat yeterli gelmeyecek ve yeni statların Çukurova ilçemize kazandırılmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

TURNUVA HEYECANI YAŞANACAK

Çukurova ilçesindeki amatör spor kulüpleri olarak Çukurova’nın Gülen Yüzü Umut Turnuvası’nda U-15 ekiplerinin turnuvada bir araya geleceğini ve büyük bir heyecanın yaşanacağını anlatan Kamil Aslan, “Turnuva için bizlere büyük destek veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

SPORCULARIMIZA KENT KART VERİLSİN

Amatör spor kulüp sporcularının en büyük sorunun ulaşım olduğunu dile getiren Kamil Aslan, “Durumu iyi olmayan sporcularımıza kent kart verilsin. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz. Sporcularımıza kent kart verilirse çok mutlu oluruz” ifadesini kullandı.

KULÜP OLARAK FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Kulüp olarak faaliyetlerine doludizgin devam ettiklerini ve tüm kategorilerde lige katılarak yüzlerce futbolcu ordusuna hizmet ettiklerini bildiren Çukurova Demirspor Başkanı Kamil Aslan,”Takımımızda yetenekli isimler var. Bu isimleri Adana ve Türk futboluna kazandırmak adına büyük bir çaba sarf ediyoruz. Başarılı olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.