Karalar ve Demirçalı’ya Köprülü Mahallesi’nde Yoğun İlgi

Köprülü Mahallesinin yeni muhtarı Mehmet Emin Balaban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ağırladı.

Karalar ve Demirçalı’ya Köprülü Mahallesi’nde Yoğun İlgi
Yayınlama: 16.04.2024
Düzenleme: 15.04.2024 18:33
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – 31 Mart Yerel Seçimlerinde Köprülü Mahallesinin yeni seçilen muhtarı Mehmet Emin Balaban muhtarlık binası önünde düzenlediği mahalle toplantısında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve mahalle sakinlerini ağırladı.

Köprülü mahallesinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerine konuşma yapan Mehmet Emin Balaban “Öncelikle beni seçen Köprülü mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederim. Yeni dönemde bana oy veren ve oy vermeyen diye ayırt etmeden Köprülü mahallesine hizmet etmek ve sorunlarını çözmek üzere seçildim. Bütün görevleri yerine getirmeye hazırım. Mahallemizin güzelleşmesi için sizin bir evladınız olarak, burada doğup büyüyen, mahallemizi çok iyi bilen bir muhtar olarak sizlere layık olacağım” dedi.

KÖPRÜLÜ MAHALLESİ BELEDİYE BAŞKANLARINI BAĞRINA BASTI

CHP’li Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise yeni görevinde köprülü mahallesi semt sakinlerine seslenerek Yüreğir’de ki tüm mahalle sakinlerini kucaklayacağını ifade ederek “Yüreğir’de Kentsel dönüşümü bir an önce devreye sokarak ilk etapta bunun çözmek istiyoruz. Bu konu benim uzmanlık alanım ve kesin bir çözüm getirmek zorundayız. Hiç kimseye haksızlık yapmadan herkesin hakkını vermek zorundayız. İlk etapta uzman ekiplerimizle Yüreğir Belediyesi olarak işimizin eksik olan ve yapılmayan sorunları ele alarak her yere dokunmaya çalışacağız” dedi.

KARALAR “KADINLARIMIZA DAHA ÇOK TEŞEKKÜR ETMEM GEREKİYOR”

Havai fişeklerle Köprülü mahallesinde karşılanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar vatandaşların yoğun ilgisi sebebi ile teşekkür ederek sözlerine şu şekilde devam etti; “Seçim bitti ve yeni dönemde yapacaklarımızı, eksik kalan işlerimizi hız kesmeden devam etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi borçlu bir belediyeyi borçsuz hale getirdik. Yine geçen dönemde pandemi, arkasından depremi yaşadık ve Allah’ın izniyle hepsinin altından kalkarak bugünlere geldik. Daha önce Yüreğir’e yaptığım hizmetin beş katını yapacağım. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum ve bilhassa bu seçimlerde kadınlarımıza daha çok teşekkür etmem gerekiyor. Onlar bu seçimde gerçekleri gördü ve bizlere oy verdiler. Daha önce televizyonlar ne konuşuyordu şimdi ne konuşuyorlar. Biz Adana’yı festivaller kenti yaptık ve her dönemde kalkındırmak için lezzetleriyle tanıtarak katkıda bulunduk. Bunları kimse görmemezlikten gelemez. Biz Adana’yı misafirperver bir kent haline getirdik. Bu yüzden sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.