EYLÜL ÖZTÜRK BİR AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI

EYLÜL ÖZTÜRK BİR AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Kara para aklamayla gündemde olan fenomenler mal varlıklarıyla gündemden düşmüyor. “Şampiyonlar Ligi” olarak adlandırılan bir grup fenomenin bütün mal varlıklarına el konuldu.

Bu isimlerden biri olan ve şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk, kendi resmi Youtube kanalında aylık gelirine dair belgeleriyle açıklamada bulundu. Polat çiftinin kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” diye nitelendirip paylaştığı fotoğrafta yer alan 12 kişinin şirketlerine Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi doğrultusunda kayyum atandı.

BU İSİMLERDEN BİRİ DE EYLÜL ÖZTÜRK

Amerika’da 10 evi bulunan güzellik merkezleri sahibi Eylül Öztürk sosyal medya hesabından açıklama yaparak aylık gelirlerini tek tek paylaştı. Eylül gelirinin 1 milyon TL’ye ulaştığını belirten Öztürk, “Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum.” diyerek hakkındaki iddiaları ekran görüntüleriyle reddetti. “Burada önemli olan husus, bu kazançların vergisinin ödenip ödenmediği. Bununla ilgili belgeleri, evrakları devlete sundum.” diyen Öztürk’ün açıklamaları şu şekilde;”Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Devlete 1 lira borcum yoktur. Varsa da cezasını öderiz.”

ÖZTÜRK’ÜN HESAP DÖKÜMÜNDE İSE 2 MİLYON TL KAZANDIĞI GÖRÜLDÜ

1 Kasım – 30 Kasım tarihli hesap dökümünde ise 2 milyon TL kazandığını söyleyen Öztürk, “İşler bu noktaya geldiği için çok özür diliyorum. İnfluncer’lar para kazanıyor, başka insanlar ne yapıyor bilemem. Ben bir influncer olarak para kazanıyorum” dedi. Eylül Öztürk paylaştığı bir diğer grafikte bir ay içerinde hem markalardan, hem linklerden bir ay içerisinde 384 bin 815 TL kazandığını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.