Kanlı, “Öğretmenler yarınlarımızın mimarıdırlar”

Kanlı, “Öğretmenler yarınlarımızın mimarıdırlar”
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım gününe istinaden kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her toplumun hayatına şekil ve yön veren en önemli mesleklerin başında kuşkusuz öğretmenlik gelmektedir. Öğretmenlik kutsal bir meslek, öğretmenler geleceği aydınlatan meşalelerdir.”

“Hepimizin güvencesi ve umudur”

“Kaliteli eğitim ve öğretimin yanında, bilimin önceliklerine bağlı, milli ve manevi değerlerine sadık, çalışkan bir nesil ülkemizin ve milletimizin güvencesi ve umudur. Bu güveni ve umudu besleyen en önemli kaynak ise öğretmenlerdir; ilim ve irfan yuvalarıdır.”

“Vazgeçilmez bir değere sahiptir”

“Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ derken, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de ‘Gelecek nesiller, öğretmenlerimizin eseridir’ tespitini yapmıştır. Gerçekten de, öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerimizin devlet ve millet hayatımızdaki yeri ve önemi vazgeçilmez bir değere sahiptir.”

“Bütün öğretmenlerimizi bir görüyoruz”

“Biz; fiilen çalışanlar da, üstlendikleri toplumsal sorumluluk ve talep ettikleri rol gereğince atama bekleyenler de dâhil bütün öğretmenlerimizi bir görüyor, hepsini çok seviyoruz. Her öğretmen bir meşaledir. Öğretmenler yarınlarımızın mimarıdırlar. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, kutsal değerlerimizi yaşayan ve yaşatan her öğretmen başımızın tacıdır.”

“Selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

“Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, selamlarımı ve saygılarımı sunuyor, başta Şehitlerimiz olmak üzere, hayatını kaybetmiş öğretmenlerimizi rahmetle, dualarla anıyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.