DSP YÜREĞİR’DEN AK PARTİ YÜREĞİR’E ANLAMLI ZİYARET

DSP YÜREĞİR’DEN AK PARTİ YÜREĞİR’E ANLAMLI ZİYARET
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında fikir alış verişinde bulunuldu.

“SAYIN GENEL BAŞKANIM ÖNDER AKSAKAL’IN İZİNDEYİZ”

Demokratik Sol Parti (DSP) 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldığını hatırlatan Başkan Ayhan Ağdaş, “Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal’ın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi yönünde partimizin görüşünü ifade etmişti. Sayın Genel Başkanımızın izinde giderek DSP Yüreğir ilçe Başkanlığı olarak AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Sayın Necip Fazıl Cengil’in şahsında İlçe başkanlığını ziyaret ettik.” dedi.

“KARŞILIKLI DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

DSP’nin ‘doğru ve tutarlı olan bir parti’ olduğuna bir kez daha dikkat çeken Başkan Ayhan Ağdaş, “DSP’nin bir devlet tecrübesi vardır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerde desteklenmesi konusunda önemli bir görev üstlendi.Yüreğir’de bizler karşılıklı dayanışma içerisinde olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzu imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz. “ diye konuştu.

BAŞKAN CENGİL TEŞEKKÜR ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ise Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve İlçe yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinin önemine değinerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.