Kanlı, Baba, ailenin yıkılmaz kalesidir

Kanlı, Baba, ailenin yıkılmaz kalesidir
Yayınlama: 17.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Şehit Babalarının; ülkemizin, milletimizin değerleriyle barışık tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

“Ailenin sığınılacak sağlam limanı”

Babalar Günü münasebetiyle mesaj yayımlayan Başkan Yusuf Kanlı, “Tıpkı anne gibi baba da, toplumun temel yapısını oluşturan ailenin sığınılacak sağlam limanı, yıkılmaz kalesi, kol ve kanat gereni, koruyup, kollayan sağlam kalkanı, güven veren adresi, fedakârlığın somut ifadesi ve temel direğidir.” ifadesini kullandı.

Yüce Allah’ın “Onlara öf bile demeyin” emri…

Başkan Kanlı, şöyle devam etti:

“Kâinatın Yaratıcısı Yüce Allah’ın Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de İsrâ Suresi 23. Ayetinde, anne ve babalara güzel davranılmasını, ‘Onlara öf bile’ denilmemesini emir buyurmuştur. Bir aile için annelik kurumu ve önemi ne ise, babalık da öylesine kutsaldır. Annemizi, babamızı sevelim, sayalım, saygıda kusur etmeyelim.”

“Devletimiz de “Baba” hükmündedir.

Yusuf Kanlı “Bu vesileyle ifade etmek gerekir ki medarıiftiharımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in milyonlarca mensubu için sadece ‘Genel Başkan’ değil, aynı zamanda ‘Baba’dır. Vatandaşımız hastalanınca bakan, düşünce elinden tutan, en zor gününde yanında olan devletimiz de yine milletimizin gönlünde ve dilinde ‘Baba’ hükmündedir.” dedi.

“Ne öksüz, ne de yetim kalsın milletimiz…”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; gecesinde, gündüzünde, kederinde, sevincinde sadece Türk Milleti olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, aziz şehitlerimizin acısını yüreğinde taşıyan fedakâr babalarımızın, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, ‘Ne öksüz, ne de yetim kalsın milletimiz, sonsuza dek var olsun devletimiz’ diyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.