Kana: Bu seçimi ben kazanmadım, hep birlikte kazandık

Reşatbey Mahallesi Muhtarı Mert Kana, teşekkür mesajı yayımladı.

Kana: Bu seçimi ben kazanmadım, hep birlikte kazandık
Yayınlama: 06.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 05:17
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – 31 Mart Yerel Seçimlerinde Reşatbey Muhtarı olarak seçilen Mert Kana, sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür mesajı yayımladı. Kana, “2024 yerel seçimlerinde muhtar adayı olarak girdiğim seçimi sizlerin bana olan güveni ve desteği sayesinde sadece ben değil hep birlikte kazandık.” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Reşatbey mahallesi muhtarı adayı olan ve seçimi ezici bir farkla kazanan Reşatbey mahallesinin yeni muhtarı Mert Kana, mazbatasını aldıktan sonra sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür mesajı yayımladı. Reşatbey Mahallesinin önceki dönem muhtarlığı yapan ve görev başındayken vefat eden Zübeyde Nüvit Kana’nın oğlu olan Reşatbey Mahallesinin yeni muhtarı Mert Kana, sosyal medya hesabında paylaştığı teşekkür mesajında şunlara yer verdi; “Kıymetli Reşatbey Mahallesi sakinleri.

Adaylığımdaki ilk amaç doğup büyüdüğüm, gönülden bağlı olduğum bu mahalleye var gücümle hizmet etmek sonrasında annemin çok isteyerek aday olup kazandığı ama yarım kalan hikayesini tamamlamaktır. Bana destek olan, mahallemizde otursun oturmasın uzaktan yakından benim için eşinden dostundan oy isteyen herkese sonsuz teşekkürler.  Size söz veriyorum hiçbirinizi asla mahcup etmeyeceğim ve bana olan güvenini asla boşa çıkarmayacağım. Mahallemizin eksiği ne ise mahallemizin daha iyi bir hale gelmesi için ne gerekiyor ise hepsini başaracağımın sözünü size veriyorum. Biz bir mahalleden fazlasıyız bir muhtarlıktan fazlasıyız biz kocaman bir aileyiz bunu en iyi Allah bir daha yaşatmasın 6 Şubat depreminde gösterdik hep birlikte bir olduk beraber olduk. Bu süreçte annemin vefatından sonra muhtar olarak göreve geçen Efe Şeker’e hem kendi görev sürecindeki emeği hem benim adaylığım sürecindeki olan büyük desteğinden ötürü özellikle teşekkür ediyorum. Seçim günü yanımda olan okul önünde benle mücadele eden dostlarıma, büyüklerime de çok teşekkür ediyorum. Adaylık süresinde sadece incitmeden, iftira atmadan, kırmadan mücadele eden büyüklerimi diğer adayları da tebrik ediyorum emeklerine sağlık. Sizleri çok seviyorum tüm desteğiniz, emeğiniz, güveniniz için bir kez daha çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Saygılar, sevgiler.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.