Benim suçum ney!

Benim suçum ney!
Yayınlama: 03.04.2023
A+
A-

(TOROS) Özel Haber – Ozan Uray – Adana’da 65 yıllık emekleri yıkılacak ve 3 çocuğu evsiz kalacak olan Baba isyan etti: Benim suçum ney!

Adana’da 3 çocuğuna Çukurova ilçesine bağlı Yurt mahallesinde aynı apartmandan daire alan Sıddık elegel çocuklarına aldığı dairelerin bulunduğu Umut apartmanı 6 şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem de ağır hasar aldı.

Sıddık Elegel, Afad yönetmeliğinde belirtilen ağır hasarlı ev sahipleri kendi veya eşinin üzerine 1 adet hasarsız daire olması durumunda devletten hiç bir hak alamayacağıni belirten madde sebebiyle devletten ev alamıyor.

Sıddık Elegel’in, kendi oturduğu dairenin hasarsız olması ve çocuklarına satın aldığı tüm dairelerin tapularınında kendi üzerine olmasından sebebiyle hiç bir çocuğuna ağır hasarlı olan  daireleri için devletten ev alamıyor.

Elegel; “Benim kendi oturduğum binam az hasarlı olarak belirlendi ama 3 çocuğuma aldığım dairelerin bulunduğu umut apartmanı ağır hasarlı ve yıkılacak olarak belirlendi. Kendi evim ve çocuklarımın evinin tapusu benim üzerime olduğu için ve devlet benim oturduğum evin az hasarlı olması sebebiyle bana daire vermiyor. Benim 65 yılımı emegimi bana kim geri verecek.? Mağduruz lütfen bize yardım edilsin.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.