İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu’ndan Seçim İddiası: “Yüreğir’de Farklı Kazanacağız”

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu’ndan Seçim İddiası: “Yüreğir’de Farklı Kazanacağız”
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dt. Bülent Alper’in bölgede seçimi farklı bir skorla kazanacağını iddia etti. Kürkçüoğlu, yapılan mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve İYİ Parti’nin çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediğini belirtti.

Yüreğir’de Umuda Yolculuk

Başkan Kürkçüoğlu, “Yüreğir’deki 19 mahallede gerçekleştirdiğimiz toplantılarla, mahallelimizin sorunlarını yerinde dinledik. Esnafımızı ziyaret ederek, halkımızın talep ve beklentilerini öğrendik. Gördüğümüz tablo; Yüreğir halkının değişim ve hizmet beklediğidir. Biz de İYİ Parti olarak Yüreğir’deki mutsuzluğu umuda çevirecek güç ve kararlılıktayız,” dedi.

Halkın Sesine Kulak Veriliyor

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı, yürütülen kampanya sürecinde halkın sesine kulak verdiklerini ve karşılaştıkları problemlere yönelik gerçekçi çözüm önerileri sunduklarını ifade etti. Kürkçüoğlu, “Yüreğir’de bir umut ışığı yakmak için yola çıktık. İYİ Parti olarak, halkımızın talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak projelerimizle, Yüreğir’i Adana’nın parlayan yıldızı yapmaya hazırız,” şeklinde konuştu.

Yüreğir için Değişim Vakti

Başkan Çağlar Kürkçüoğlu, Yüreğir’de değişim rüzgarlarının esmeye başladığını ve İYİ Parti’nin bu değişimi yönlendirecek en güçlü adayla seçime girdiğini vurguladı. İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı, “Dt. Bülent Alper başkanlığında ekibimizle, Yüreğir’deki her bireye dokunacak, herkesin sesini duyacak ve her soruna çözüm üretecek bir yönetim anlayışını getirmekte kararlıyız,” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.