Coşar “Yerel seçimlere hazırız”

İyi Parti Seyhan ilçe başkanı Ahmet Coşar Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından belediye seçimlerine ara vermeden çalışmaya başladıklarını belirtti.

Coşar “Yerel seçimlere hazırız”
Yayınlama: 15.06.2023
Düzenleme: 15.06.2023 10:06
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – İyi Parti Seyhan ilçe başkanı Ahmet Coşar Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından belediye seçimlerine ara vermeden çalışmaya başladıklarını belirtti.

İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi’nde 407 delegenin 301’inin oyunu alarak Seyhan ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Coşar gazetemize yaptığı açıklamada önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi.

14 ve 28 Mayısta yapılan seçimlerinde İyi Parti Seyhan ilçe teşkilatı olarak çalıştıklarını ifade eden ve tüm ekibimizle yerel seçimlere de hazır olduklarını belirten İYİ Parti Seyhan ilçe Başkanı Ahmet Coşar çalışmalara başladıklarını ifade ederek şunları söyledi “Seyhan ilçe teşkilatı olarak 2024 yılında Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazır bir şekilde çalışmalarımıza başladık.Aday adaylarımız henüz belli değil fakat şimdiden çalışan resmi olmayan arkadaşlarımız çalışıyor.Bizlerde ben ve yönetim kadromuz toplantılarımız daha sık yaparak katkıda bulunurken,şimdiden aday adayı olacak partililerimize başarılar diliyorum.Bildiğiniz gibi Adana’nın 15 ilçesinden en büyüğü Seyhan’dır.Seyhan ilçesi geniş bir alanda olduğu için farklı çalışmalarımız ve bölge olarak mahalle temsilcilerimizle birlikte partimizin hem üye sayısını hem de oylarını artırmak açısından bizim için çok önemlidir.24 Haziran’da genel kurul için delegelerimizle birlikte Ankara’ya giderek oylarımızı kullanacağız ve genel başkanımız Meral Akşener’e destek vereceğiz.Genel kuruldan sonra İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimlerde başarılı olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Tüm yol arkadaşlarına güveniyorum”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.