CHP İl Yönetiminden Tabiplere ziyaret

CHP İl Yönetiminden Tabiplere ziyaret
Yayınlama: 04.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, Başkan Yardımcısı Dr. Halit Atik ve İl Saymanı Samet Güdük Adana Tabip Odası Yönetimini ziyaret ederek sağlık ve siyaset üzerine istişarede bulundu.

ÇELEBİ, “HAK ARAYIŞLARINIZDA YANINIZDAYIZ”

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, ziyarette yaptığı konuşmada “Adana Tabip Odası ve Türk Tabipleri Birliğinin her ferdi ile dayanışma içerisinde olma hedefindeyiz. Hekimlerin bu ülkeden kaçarcasına gitmelerinin nedenleri biran önce tespit edilip, ortadan kaldırılması ve hekimlerimizin bu ülkede kalmaları sağlanmalıdır. Hekimlerimizi kaybetmeyelim. Türk Tabipleri Birliği ve TMMOB’ye yönelik olumsuzluklara son vermelidir. Ülkemizdeki hukuk sistemi uygun bir şekilde işletilmeli, halkımızın yargıya ve adalete olan güveni yeniden tesis edilmelidir. Bugün sizlerle birlikte olduğumuzu, dayanışma içerisinde olduğumuzu vurgulamak üzere geldik. Yapılacak tüm hak arayışlarınızda da yanınızda olduğumuzu bildirmek isteriz.” dedi.

Başkan Çelebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir dizi etkinlik ve açılışlarda bulunmak üzere 12 Kasım’da Adana’ya geleceklerini duyurdu.

UZM. DR. MENTEŞ, “HEKİMLER TOPLUMUN ÖNCÜ GÜCÜDÜR”

Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve hekimlerin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Hem hekimler hem hekimlerin örgütü TTB hem TMMOB üzerinde çeşitle planlar kurulmakta olduğunu görmekteyiz. Bizler hekimiz önceliklerimiz halk sağlığı ve hekimlerin haklarındaki iyileştirmelerdir. Tabip Odalarının ve TTB’nin kurulduğundan bugüne ne yapmaya çalıştığını tüm halkımız biliyor. Özellikle pandemi sürecinde yaptıklarımız bunu göstermektedir. Hekimler toplumun öncü gücüdür. Tabip Odaları giderse hekimler gitmeye devam eder. Bu gitmelerin sıkıntısını hep birlikte çekeriz. Bu anlamda ziyaretiniz ve desteğiniz bizim için çok önemli. Çok teşekkür ederiz. Buradan şunu da belirtmek isterim ki TTB Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı elbette bir suç işlemişse yargılanabilir ama aslolan suçu kesinleşene kadar tutuksuz yargılanmak olmalıdır. Her koşulda adalete güvenimiz sarsılmamalıdır.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.