“Üç Hilal’in gölgesinde buluşalım”

“Üç Hilal’in gölgesinde buluşalım”
Yayınlama: 10.12.2023
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, geçen ay Zafer Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa ederek MHP’ye toplu iltihak yapan Ayhan Binboğa ve arkadaşlarının düzenledikleri programa katıldı.

MHP’ne yönelik ilginin artarak devam ettiğini vurgulayan Kanlı, “MHP her geçen gün daha fazla çekim merkezi haline geliyor. Teşkilatlarımızda üye kayıtları devam ediyor. Bu vesileyle; yolları göle dönmeyen, trafik çilesi olmayan, ekonomide hamle yapan, refah seviyesi artan, sineksiz yazların yaşandığı daha güzel bir Adana özlemi duyan herkesi MHP’ne davet ediyoruz. Üç Hilalin gölgesinde buluşalım, daha güzel bir Adana hedefine birlikte koşalım.” davetinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, daha güzel bir Adana özlemi duyan herkesi MHP çatısı altında buluşmaya davet etti.

 

“Ay Yıldızın Gölgesinde Birlik Beraberlik Buluşması”

Geçen ay Zafer Partisi Adana İl Başkanlığı görevinden istifa ederek il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın kolları yöneticileri ve milletvekili adaylarıyla birlikte topluca MHP’ye geçen Ayhan Binboğa ve arkadaşları, “Ay Yıldızın Gölgesinde Birlik Beraberlik ve Dayanışma Buluşması” adıyla kahvaltı programı düzenlediler.

 

Kanlı, Binboğa ve arkadaşlarına teşekkür etti

Programa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu ve İl Yöneticileri ile Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel de katıldı. Çoğunluğu kadın olan misafirlere ve özel gereksinimli çocuklara çiçek takdim eden Yusuf Kanlı, programı düzenleyen Ayhan Binboğa ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Program renkli görüntülere sahne oldu

Geçtiğimiz günlerde idrak edilen Uluslararası Engelliler Günü’nü içinde barındıran hafta olması münasebetiyle, özel ilgi ve desteğe gereksinim duyan çocukların da aileleriyle birlikte misafir edildiği program, renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların yaptıkları resim çalışmaları büyük beğeni gördü.

 

Yusuf Kanlı’dan yerel seçim mesajı

Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere beraberinde 15 ilçenin tamamını kazanma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Kanlı, “Bu süreçte hepimize sorumluluklar düşüyor. Çalışmak için teşkilatlarda başkan veya yönetici olmaya gerek yok. Hepimiz bu yolda bir neferiz” ifadesini kullandı.

 

“Birlikte hedefe koşalım”

MHP’ne yönelik ilginin artarak devam ettiğini vurgulayan Kanlı, “MHP her geçen gün daha fazla çekim merkezi haline geliyor. Teşkilatlarımızda üye kayıtları devam ediyor. Bu vesileyle; yolları göle dönmeyen, trafik çilesi olmayan, ekonomide hamle yapan, refah seviyesi artan, sineksiz yazların yaşandığı daha güzel bir Adana özlemi duyan herkesi MHP’ne davet ediyoruz. Üç Hilalin gölgesinde buluşalım, daha güzel bir Adana hedefine birlikte koşalım.” davetinde bulundu.

Program sonunda MHP’ye yeni üye kayıtları da yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.