İmamoğlu halkı yeniden ‘Kasım Karaköse’ diyor

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile birlikte yüzlerce motosikletli genç ve binlerce İmamoğlulu hemşehrisiyle şehir turu attı, mitinge katıldı

İmamoğlu halkı yeniden ‘Kasım Karaköse’ diyor
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 5 yıldan bu yana görev yapan Belediye Başkanı Kasım Karaköse, dil, din, renk, ırk ayrımı gözetmeksizin, partisi ne olursa olsun İmamoğlu halkının tamamını birleştirdi.

Seçime kısa bir süre kala ilçe ilçe dolaşan, kent merkezinde de partisinin adaylarına destek veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, bu kez İmamoğlu İlçe Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile birlikte İmamoğlu sokaklarında binlerce hemşehrisiyle birlikte dev bayrakla yürüyüş gerçekleştirdi. Seçim Koordinasyon Merkezi dolup taşan, gece geç saatlere kadar yüzlerce motosikletli gencin sokaklarda Kasım Karaköse’ye destek turu attığı İmamoğlu’nda düzenlenen yürüyüş ve ardından gerçekleşen mitinge 8 bine yakın vatandaş katıldı.

MİLLETVEKİLİ ŞEVKİN, BİNLERCE İNSANLA BULUŞTU

Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, İmamoğlu Belediye Başkanı ve Adayı Kasım Karaköse, İlçe Başkanı Şerafettin Çalışkan, ilçe kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları, ilçe merkezinde başlayan bayraklı, meşaleli yürüyüş sonrası Hürriyet Mahallesi’ndeki miting alanında binlerce İmamoğlulu ile buluştu.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden mitingde konuşan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, görevde olduğu 5 yıl boyunca gençlere büyük önem veren, kurduğu Kadın Voleybol Takımı’nı 1. Ligie kadar çıkaran, diğer spor branşlarında da başarılar elde eden İmamoğlu Belediyesi’nin Kasım Karaköse sayesinde öğrencilere yurt inşa ettiğini, yaptırdığı aş evi ile her gün sıcak yemek sunulduğunu dile getirdi. İmamoğlu’nda cenazesi olan her vatandaşın evine mevlid yemeği gönderen, Ramazan ayı boyunca her gün binlerce kişiye iftar sofrası kuran Kasım Karaköse’nin Kazan Gölü mesire alanı ve çocuk parkları ile vatandaşlara rahat nefes alacakları mekanlar oluşturduğunu belirten Dr. Şevkin, “İmamoğlu’nda alanları dolduran binlerce hemşehrimiz 31 Mart’ta Kasım Başkanı yeniden seçecek. Bundan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

“BELEDİYE İTİBARINI ZİRVEYE ÇIKARDIK”

İmamoğlu Belediyesi’nde laf değil hizmet ürettiklerine dikkat çeken İmamoğlu Belediye Başkanı ve Adayı Kasım Karaköse ise belediyenin zedelenen itibarını 5 yıl zirveye çıkardıklarını, artık İmamoğlu Belediyesi’nin Türkiye’nin en güvenilir kurumlarından biri haline geldiğini vurguladı. Şirketlerin, firmaların belediyeye mazot, yedek parça, araç-gereç satmaktan uzak durduğu bir süreçten geçtiklerini ama bu süreci alınlarının akıyla geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Karaköse, “Belediyemizde artık rantçılar yok. Torpil yok. Laf ebeliği yok. Belediye bütçesini hovardaca kullanan yok. Halkın parasını en iyi şekilde yine halkımız için kullanıyoruz. İşçimizin maaşını gününde ödüyoruz. 5 yıl boyunca yaptığımız tüm iş ve işlemlerde belediye hizmetlerini eksiksiz ve borçsuz devam ettirmenin onurunu yaşıyoruz. Kurduğumuz İmamoğlu Belediyespor Kulübü’nde futbol, voleybol, tenis, boks gibi bir çok branşta yeni sporcu gençler yetişiyor. Spor branşlarında gençlerimize büyük olanaklar sunduk, sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“TERTEMİZ BİR 5 YILIMIZ DAHA OLACAK”

Kadınlar voleybol, futbol ve boksta İmamoğlulu gençlerin büyük başarılar elde ettiğini anımsatan, kadınlar voleybolda 1. Lige, futbolda Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıktıklarını vurgulayan Kasım

Karaköse, “İlçemizde gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Hepsiyle gurur duyuyorum. İki gün önce boksta 3 altın madalya kazanan sporcularımıza da kutluyorum. İmamoğlu’nda dedikodu, hizmetsizlik dönemi sona ermiştir. Pırıl pırıl bir 5 yıl geçirdik. 1 Nisan sabahından itibaren yepyeni bir döneme daha gireceğiz ve halkımızla birlikte yeni projelerle, yeni hizmetlerle tertemiz bir 5 yılımız daha olacak” ifadelerini kullandı. Mitingde, Kasım Karaköse ve Dr. Müzeyyen Şevkin lehine sloganlar atan 8 bine yakın vatandaşın cep telefonu ışıklarıyla yaptığı gösteri ise gecenin geç saatlerinde İmamoğlu’nda ayrı bir heyecan oluşturdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.