Huzurevleri Mahallesi sakinleri aşure etkinliğinde buluştu

Huzurevleri Mahallesi sakinleri aşure etkinliğinde buluştu
Yayınlama: 18.08.2023
Düzenleme: 18.08.2023 16:57
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın- Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Kadın Kolları Huzurevleri Mahallesi Emekli Dinlenme Parkı’nda mahalle sakinlerinin de katıldığı aşure etkinliği gerçekleştirdiler.

Her yıl olduğu gibi Muharrem Ayı’nda da aşure etkinliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları, Huzurevleri Mahalle Muhtarı Ayfer Doğantimur ile birlikte emekli dinlenme parkında aşure dağıttılar. Aşure etkinliğine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin aşure etkinliğine katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Huzurevleri Mahallesi sakinleri Başkan Çetin’e sorunlarını anlatırken çoğunluğunu 6 Şubat depreminde zarar gören vatandaşlar oluşturdu. Başkan Soner Çetin “En zor günlerimizde bile birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Daha güzel günler göreceğimiz çok yakındır. Bu arada CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları’mıza bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın her çalışmasında, her etkinliğinde her zaman yanlarında olacağımı belirtiyor, kadınlarımızı çok seviyorum” dedi.

Huzurevleri Mahallesi Emekli Dinlenme Parkı’nda yapılan aşure etkinliğini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Ertekin, yaklaşık bin 500 kişiye aşure dağıttıklarını ve semt sakinlerinin de yoğun ilgisinden memnun kaldıklarını söyledi. Yaklaşan yerel seçim çalışmalarının başladığını vurgulayan CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Ertekin İlçe Başkanımız Av.Ümit Remzi Atay önderliğinde birçok etkinlik yaparak yerel seçimlere hazırlanacağız. Çukurova ilçemizde tüm köylerimizin yanısıra bütün mahallelerimizi gezerek partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerde başarılı bir sonuç almak için tüm kadınlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Kadın Kolları’nın aşure etkinliğine CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP eski milletvekili İbrahim Özdiş, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, KA-DER Adana Şube Başkanı Zuhal Özbelli, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin,Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat, Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Ayfer Doğantimur, partililer ve semt sakinleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.