HÜSEYİN GÖÇMEN, “SARIÇAM İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM”

HÜSEYİN GÖÇMEN, “SARIÇAM İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM”
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması düzenleyerek projelerinden bahsetti.

Düzenlenen basın açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Av. Sercan Polat, parti mensupları ve basın mensupları katıldı.

POLAT, “SARIÇAM’DA İÇİN BİZİM AÇIMIZDAN TARİHİ FIRSAT VAR”

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Av. Sercan Polat, “Öncelikle kendinizi tanıtayım. Belediye başkan adayımız birlikte sizlerle buluştuk. Hem seçime dair görüşlerimi sizlerle paylaşmak hem de öneri ve düşüncelerini almak adına böyle bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmeyi düşündük. Sizler de katılım sağladık. Teşekkür ediyoruz tekrardan. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık üç buçuk hafta kaldı. 24- 25 gün sonra seçimler yapılacak. Hem ilçe belediye başkanlıkları hem de büyükşehir belediye başkanlığı seçimi için oldukça saha hareketlenmiş ve bunun en fazla olan grup çünkü basın seçimlerle her zaman yakından alakalıdır. Halkı yakından bilgilendirir. Biz de Sarıçam’da şöyle söyleyeyim, Adana’nın merkez ilçelerinde partimizin açıkladığı ilk belediye başkanı Hüseyin Göçmen oldu. Ve açıklandığı günden itibaren de ara vermeksizin, nefes almadan çalışmaya başladık. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Sarıçam, Adana’nın gerçekten önemli bir bölgesi olacak ve geleceği olacak. Biz bunun farkındayız. Sizler de farkındasınız 15 yıl içerisinde nüfuslu üçe katlayan, seçmen sayısı üçe katlayan, konut stokundan tutun da kamu yatırımlarına kadar her türlü şehrin cazibe merkezi olmaya başlayan ve bunu giderek arttıracak bir şehir dokusundan kent yapısından bahsediyoruz. Stadyumun hemen yanında şehir hastanesinin, iki tane üniversitenin, ayrıca organize sanayi bölgesinin ve Toplu Konuk İdaresi’nin yapmış olduğu konut yatırımlarının tamamı Sarıçam bölgesinde neredeyse.  Ailende yeni imar alanları giderek artıyor. Önümüzdeki beş yıl içerisinde belki de Seyhan’dan sonra en büyük ikinci ilçe olacaktır. Önümüzde tarihi bir fırsat var. Sarıçamda için bizim açımızdan tarihi fırsat var” dedi.

GÖÇMEN, “ÇALIŞMALARIMIZIN TAMAMI İNSAN ODAKLI”

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen basın açıklamasına başlarken şu ifadelere yer verdi; “Güzide basınımızın değerli temsilcilerimiz hepinize burada bizleri misafir ettiğiniz için bütün çalışma arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum.  Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben Sarıçam’da doğdum. Biliyorsunuz Sarıçam 2009 yılında ilçe oldu. Ve o günden bugüne Sarıçam’da mantar gibi inşaatlar çıkarken şu gün gelmiş olduğumuz noktada Sarıçam’da maalesef hiçbir sosyal alan var, ne başka bir etkinlik alanı var. Sarıçam’da her gün nüfus artıyor, her gün inşaatlar çoğalıyor ama maalesef insan odaklı, proje odaklı, halkın menfaatine, halkçılık belediyesini yansıtacak hiçbir şey olmuyor. Bunları görüyoruz. Bunlarla ilgili olarak çalışmalarımızın tamamı insan odaklı ve halk odaklı olacak.”

GÖÇMEN, “BİZ PROJE ODAKLI BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Göçmen, “Sarıçam başka ilçeler gibi değil. Gerçekten bambaşka bir ilçedir. İnsanı da farklıdır, cana yakındır. çoğu kuzeyden göç aldığı için her mahallede, her sokakta mutlaka ve mutlaka bir soframız vardır. Bir dostumuz vardır, bir akrabamız vardır, bir eşimiz vardır. Sizler de bunları biliyorsunuz. Sizler de kısmen orada arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuz vardır. Bunun için Sarıçam için çok çalışmamız lazım. Biz belediye Başkanlığına aday olduk, gönül koyduk. Bu yola çıktık. Genel merkezimiz sağ olsun bizi aday göstererek bizleri burada aday gösterdiler. Buradan genel merkezimize, genel başkan yardımcımıza bize destek olan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Biz proje odaklı bir belediye olacağız” diyerek ifade etti.

Hüseyin Göçmen Projelerinden Bahsetti;

Halk Market

Aile Danışma ve Eğitim Merkezi

Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı

Yöresel Ürünler Pazarı

Veteriner Hizmetleri ve Ziraat Mühendisi Desteği

Engelsiz Yaşam Merkezi

Madde Bağımlılığı ve Mücadele Merkezi

Spor Kompleksi

Aşevi

Sarıçam Kariyer Merkezi

Modern Kreşler

Modern Çocuk Parkları

Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Emekli Dinlenme Evi

Çok Amaçlı Düğün Salonu

Can Dostlarımız İçin Pati Parkı

Sarıçam Motor Sporları Alanı

Sarıçam Akademi Merkezi

Kız/Erkek Öğrenci Yurdu

Üniversite Öğrencilerine Burs

Öğrenciler İçin Kütüphane Akıllı Kent Sistemleri

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.