Hülya Erdem, CEGEM bünyesinde üniversiteye yerleşen öğrencileri kutladı

Hülya Erdem, CEGEM bünyesinde üniversiteye yerleşen öğrencileri kutladı
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) öğrencileri yeni başarılara imza atıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ücretsiz olarak Ceyhanlı gençleri üniversiteye hazırladıkları CEGEM kursiyerlerinin yüzde 80’inin üniversite hayaline kavuştuğunu kaydetti.

CEGEM bünyesinde eğitim-öğretim gören Furkan Günbaz’ın Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü’nü kazandığını açıklayan Başkan Hülya Erdem, Devrim Doğu Kaplan’ın Marmara Üniversitesi Coğrafya Bölümü’nü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye 2 binincisi olan Yiğit Sefer’in de Çukurova Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’ne yerleşmeye hak kazandığını vurguladı.

YKS’de başarılı olduktan sonra üniversiteye yerleşen tüm CEGEM öğrencilerini gönülden kutlayan Başkan Hülya Erdem, “CEGEM’li öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, mutluluklarını yürekten paylaşıyorum” dedi. Başkan Hülya Erdem, CEGEM bünyesinden daha fazla öğrencinin üniversitelere yerleşmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.