Masdaf, Hataylı Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

Masdaf, Hataylı Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü
Yayınlama: 24.04.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından depremzede çocuklara moral olması amacıyla Hatay’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde “masal okuma” aktivitesinin sponsoru oldu.

13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen organizasyon, Yıldızlı Makine Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup ve Prof. Dr. Özden AĞRA liderliğinde hazırlandı. Organizasyon kapsamında 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için; masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktiviteleri düzenlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hatay’da ki depremzede çocukların yüzünü güldürmek amacıyla üç günlük bir organizasyon düzenledi.

13-15 Nisan tarihlerinde; Antakya, Samandağ ve İskenderun’da gerçekleştirilen organizasyon, Yıldızlı Makine Mühendisliği öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup ve Prof. Dr. Özden AĞRA liderliğinde hazırlandı. Organizasyon kapsamında 5-12 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocuk için masal okuma, boyama, puzzle, uçurtma ve meslek tanıtım aktiviteleri düzenlendi.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf’ta etkinliğin “masal okuma” aktivitesinin sponsoru oldu. Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan bir organizasyonun sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren, şunları söyledi:

“Ülkemizi derinden sarsan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler, çocuklar üzerinde yıkıcı bir etki bıraktı. Çocuklarımızın depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmaları için onlara destek olmak, oyunlar ve etkinlikler düzenleyerek, psikolojik ve sosyal açıdan iyi hissetmelerini sağlamak oldukça önemli.

Masdaf olarak, geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimiz olan çocuklarımıza, moral olacak, değerli programları desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Makine Teknolojileri Kulübü ( MAKTEK ) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Hatay’da düzenlenen moral etkinliği de bunlardan bir tanesi. Etkinliğin “Masdaf ile masal okuma” aktivitesinin sponsoru olarak, çocuklarımızın eğlenceli zaman geçirmelerini hedefledik. Çocuklarımıza olan desteğimizin bundan sonra da devam etmesini planlıyoruz. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen geleceğin mühendislerini ve değerli hocalarını da kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.