HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN  VARDIR

Yayınlama: 01.06.2023
Düzenleme: 23.05.2023 16:29
A+
A-

Bir Şirket başarılı geçen seneden sonra o yıl personel gezisini Tayland a yaptı. Plajları, tarihi yerleri, tapınakları ve ilginç çarşılarını gezdikten sonra sıra Tayland da turistlerin çok rağbet ettikleri bir timsah çiftliğine de gitmek isterler . Patronlarıyla birlikte  Şirketin tüm personeli otelde yaptıkları kahvaltıdan sonra gezmek için timsah çiftliğine giderler.

Şirketin uçuk kaçık patronu ilginç bir teklifle personelinin karşısına çıkar.

Her kim ki timsahların yetiştiği gölete atlayıp ,karşı sahile sağ sağlim çıkarsa beş milyon doların sahibi olacak, yok eğer timsahlara yem olursa ailesi, ya da geziye kiminle katılmışsa o kişi 2 milyon dolar teselli mükafatı alacaktır.

Uzun süre kimse cesaret edip atlayamadı, taa ki bir adam atlayana kadar .En önde o ,arkasında timsahlar delice bir yarış başladı. Adam hayatına oynamıştı. Neyse ki iyi bir yüzücüydü yakın da olsa arkasından gelen timsahlardan önde yüzüyordu. Nihayet adam kıl payı sıyrılarak sudan çıkmayı başardı.

Bir süre tıkanan nefesinin düzelmesini bekledikten sonra ,gırtlağını yırtarcasına bağırdı…

’’-Ulan hangi şerefsiz beni suya itti ?’’  Ve kim çıktı dersiniz ? Karısı …İşte her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü  bundan gelmekteymiş…Tabii inanırsan…Bu fıkra Tam bir erkek geyiği değil mi !…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.