Tarkan Konseri sağı-solu ve de etnik azınlıklarımızı ülke sevdasına birleştirdi

Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

Türkiye sorunlu bir dönem yaşıyor. İktidarın yetersizliği, verdigi yanlış kararları üzerine de her geçen gün dağ gibi büyüyen ekonomik sorunlar ve bitmek tükenmek bilmeyen benzin, mazot, elektrik ve doğal gaz zamlarıyla boğuşan halk artık yordu.

Üzücü olan, Dış dünyada da itibarımız azaldı.

Bunun  ispatı verilmeyen veya çok zor alınan yurtdisi vizeleri.Yurt dışında Türkiye’nin Demokrasi ve hukukuna olan güvensizlik leri ve bunun resmi evraklarla dahi dış ülkelerin açıkça belirtmesi en önemli ispat….

Tüm bunların yanı sıra vatandaşların kişisel yaşam alanlarına girilerek zorlayıcı yaptirimlar getirmeye başlanması…

Yüzlerce çocuk tecavüzcülerine yeterli ceza verilmezken.Kadin cinayetlerinin durdurulması için bir şey  yapilmazken Insanlarin cinsel kimlikleri üzerinden baskı uygulanması….

Her yıl yörelere göre yapılan 17 ETNİK konserin engellenmesi….

Gazetecilerden ve bilim insanlarından sonra, sanatcilarin da sudan sebeplerle tutuklanıp hapsedilmesi…Pandemi döneminde başlayan Muzik yasağının sudan bahanelerle uzatildikca uzatılması…

İnsanlar baktılar ki yaşayacak alanları da kalmayacak özgürlükleri için Türkiye deki insanlar tek yumruk olmaya  birleşmeye başladılar.

Bu bence mükemmel.

Çözüm sürecinde tüm Kürt leri PKK li olarak görme hatasına düştüler ,halbuki içlerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğünü savunan binlerce Kürt var.

Sağcılar solcular ve Kürt ler daha yaşanası özgür demokratik bir hukuk devleti için birleşmeye başladılar.

TARKAN KONSERININ BIRLESTIRICILIGI

İzmir in 100.kurtulus yılındaki Tarkan Konseri bunların  en güzel örneği oldu…Konsere giden arkadaşlarım öncelikle o inanılmaz kalabalık karşısında buyulenmisler…Her etnik topluluktan, hemen her ülkeden gelenler, komunisti ülkücüsü hep birlikte tek yumruk tek yürek birlikte al bayrağımızı sallamışlar birlikte İstiklal marşımızı söylemişler tum bunlari arkadaşlarım büyük  bir mutlulukla anlattılar…

Canım Atam…

Canım halkım…

Canım ülkem….

Canım Türkiyem…

İLELEBET…..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. M.ince dedi ki:

    Kalemine sağlık