HAYATTA BAŞARILI OLMAK İSTİYORSAN DİKKAT ETMEN GEREKENLER

Yayınlama: 09.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024 16:58
A+
A-

Hayatta başarılı olmak, güzel bir hayat yaşamak herkesin istediğidir. Ama yaşam kolay değildir. Acemilik dönemlerimizde hatalar yaparız. Sorun hata yapmak değildir yaptığımız hataları tekrarlamaktadır. Her yanlışımızdan ders almayı bilmektir.

Kaybedeceğini bildiğin bir savaşa veya yarışa girme. Zamanını ve enerjini boşa harcama. Kendini ispatlamak için çıktığın yarışta aptal inadın yüzünden kaybeden olma.

Zorla bir insanı kazanmaya ,ikna etmeye inandırmaya veya kendini sevdirmeye çalışma .Zayıf ve güçsüz görünürsün.

Seni terkedenin asla ardına düşme. Her ne olursa olsun seni seven seni terk etmez.

Ketum ol. Sırrını herkesle paylaşma. Hatta bazı şeyleri hiç kimseyle paylaşma. Rüzgar tersine dönerse, sırrını bilenler sana karşı kullanabilirler.

İşlerini yarım bırakma. Ya bitir ya da iptal et ve kafandan at. Bu seni rahatlatacaktır.

İnsanları yarı yolda bırakma .İhanet etme .Düşman kazanma.

Planlarından ve hayallerinden kimseye bahsetme küçümseye bilirler, dalga geçip hevesini ve motivasyonunu yok edebilirler. Fikrini çalabilirler .Hatta seni engellemeye çalışabilirler.

Yokluğunu yaşat. Değerli ol. Herkesin her çağırdığı yere gitme. Dört gözle onu bekler gibi davranma .Herkesin burnunun dibinde olma. Kendini değerli tut. Ağırdan sat.

Bir işe girişeceksen o işle ilgili her şeyi bil. Yoksa kandırılırsın, batarsın ve ne olduğunu anlamazsın.

Özeleştirini yap .Zayıf yönlerini bil. Yoksa en büyük yarayı oradan alırsın .Ya kapat gizle ,gösterme kimseye, ya da gidermeye veya güçlendirmeye çalış.

Çok sızlanan biri olma. Başarısız olsan bile ağlama. Zayıf görünme .Başardığın zaman ise çok zor oldu deme. Kolaylıkla halletmiş gibi davran .Ne kadar zorlandığını çabalarını bilmesinler .Güçlü görün.

İnsanların seni korkmadan, çekinmeden, bir bedel ödemeden ,seni kullanmalarına izin verme. Bunu yapamayacaklarını bilmelerini sağla.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.