Hanta & Gültekin ailelerinin en mutlu günü..

Hanta & Gültekin ailelerinin en mutlu günü..
Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) –  Adana cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Ayhan Optik işletme sahibi Ayhan Hanta, biricik kızı Gülseren Hanta’yı Malatya’nın tanınmış ailelerinden Hüseyin Gültekin’in oğlu Basri Gültekin’le evlendirdi.
Muhteşem bir düğün töreniyle mutluluğa ‘Evet’ diyen Gülseren & Basri çifti salona dans eşliğinde girerek davetlilerden yoğun alkış aldı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift gece boyunca pistten inmeyerek bu mutlu günlerini doyasıya yaşadı ve davetlileri de coşturarak mutluluklarına ortak olmalarını sağladı.
Siyaset, iş ve spor camiasından önemli isimlerinin ve yoğun bir katılımın sağlandığı, Adana Wedding Panorama Park Salonunda gerçekleşen düğün töreninde, gelinin ailesi Nalan & Ayhan Hanta ve damadın ailesi Makbule & Hüseyin Gültekin çifti düğün törenine katılan davetlileri kapıda tek, tek karşıladı ve hayırlı olsun dileklerini kabul ettiler.
Hanta ve Gültekin ailesi, biricik evlatlarının bu mutlu gününde diğer aile bireyleri ve yakın dostları ile doyasıya eğlenerek genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Düğünde kendisini tebrik etmek amacıyla yanında olduğumuz gelinin babası Ayhan Hanta, bu mutlu günde tüm dostlarına kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
Düğün pastasının da kesildiği törende genç çiftin birbiriyle olan uyumları ise göz kamaştırdı. Bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyen çift unutulmaz karelere de imza attı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.