Halkın takımı halk ile buluşsun

Halkın takımı halk ile buluşsun
Yayınlama: 26.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, 25 Eylül’de organize edecekleri konser öncesinde açıklamalarda bulundu.

Halkın takımı Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, “Halkın takımı olarak, 25 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Mimar Sinan Konser Alanı’nda Serkan Kaya ve Hande Yener’in yer alacağı ücretsiz halk konserine tüm taraftarlarımızı ve Adanalıları bekliyorum. Halkın takımı, halk ile buluşsun” ifadesini kullandı.

2.HAZIRLIK MAÇI DEVREK BELEDİYE

Yeni sezon öncesi Bolu’da kamp çalışmasını devam ettiren halkın takımı Adana 1954 FK, ikinci hazırlık maçını 26 Ağustos 2022 Cuma günü saat 16.30’da Devrek Belediyespor ile oynayacak. Turuncu-Beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında Bolu’nun Bal Ligi ekiplerinden Yeni Çağ Spor’u 4-2 yenmişti. Tecrübeli teknik adam Erhan Koç, Bolu kampının uyum içerisinde devam ettiğini ve yeni sezonda şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam Erhan Koç, her zaman yanlarında olan Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.