VALİ KÖŞGER, “BİRLİKTELİĞİNİZ TAKDİRE ŞAYAN”

VALİ KÖŞGER, “BİRLİKTELİĞİNİZ TAKDİRE ŞAYAN”
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, ATB Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Adana Ticaret Borsası Kompleksi içerisinde bulunan Lisanslı Depolar, Laboratuvarlar ve Elektronik Alım Satım Salonlarında incelemelerde bulunan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Ticaret Borsacılığında sadece Adana’ya değil bölgeye de önemli hizmetler veriyorsunuz. Birçok ilde ticaret borsalarını ziyaret ettim. Adana olarak tüm Türkiye’ye entegre olmuş, çağdaş bir Ticaret Borsası Kompleksiniz var. Yönetim olarak birlikte uyumlu çalışmalarınız Adana için faydalı ve başarılı hizmetlerin yapılmasını ortaya çıkarmış. Bu anlamda sizleri takdir ve tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN BİLGİÇ, “EKONOMİK KALKINMADA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENİYORUZ”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Hamit Tezcan, Yasin Milli, Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i Adana Ticaret Borsasında misafir etmekten, Adana’nın değerli Valisinin borsalarını şereflendirmelerinden çok mutlu olduklarını ifade eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ATB’nin tarihi seyri ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek Adana Ticaret Borsasının kuruluşunun, Cumhuriyetimizin kuruluşundan önce ve ülkemizin ilk kurulan Ticaret Borsalarından biri olduğunu söyleyerek, Adana Ticaret Borsasının ekonomik kalkınmada önemli roller üstlendiğini dile getirdi.

ATB Başkanı Bilgiç, bilgilendirmelerin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üretene nasıl değer verdiğini gösteren özel çalışma bir tabloyu günün anısına Vali Köşger’e takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.