Güzelliğin adresi Deniz Bayan Kuaförü

Güzelliğin adresi Deniz Bayan Kuaförü
Yayınlama: 03.02.2023
A+
A-

GÜNÜN İSMİ:

Ahmet Gerçek

(İyi ki doğdun, iyi ki varsın hayatımızın tek gerçeği.Doğum günün kutlu olsun.)

***********************************************

 

Afetevleri Atakent Mahallesi İmparator Apartmanı’nda hizmet veren Deniz Bayan Kuaförü güzelleşmek isteyen kadınları adresi olmaya devam ediyor.

20 yıldır kuaförlük yapan Deniz Serap yönetimindeki Deniz Bayan Kuaförü, ustası Murat Yalçın’ın meslekteki 30 yıllık tecrübesini de müşterilerine yansıtıyor.

Deniz Serap’ın yurt içindeki başarılı çalışmalarıyla, usta Murat Yalçın’ın yurtdışı ve yurt içindeki tecrübesi ile hizmet veren Deniz Bayan Kuaförü, temilik, hijyen ve kaliteyi de müşterilerine sunuyor.

Profesyonel makyaj, türban tasarım, saç tasarım, mikro kaynak uygulaması, lazer epilasyon ve cilt bakımı haricindeki tüm işlemlerin yapıldığı Deniz Bayan Kuaförü kaliteli hizmeti uygun fiyata sunuyor.

Özel günler için saç modellerini de müşterilerinin hizmetini sunan Deniz Bayan Kuaförü birbirinden şık topuz modelleri, hayalinizdeki gelin ve kına başı ile de dikkat çekiyor.

İşletmeci Deniz Serap özel günlerde bütün gece ihtişamını konuşturacak topuzlar ve kesimler yaptıklarını belirterek, “Yüz ve saç tipinize uygun doğal görünümlü topuz modeli isteyenler çoğu zaman istediğini elde edemiyor. Topuzların birkaç saatin ardından bozulmaya başlaması ise kişilerin şikayetleri arasında. Bu noktada Deniz Bayan Kuaförü, bütün gece ihtişamını konuşturacak topuzların yapıldığı salondur.Saçınızın ilk hali ile kalmasını istiyorsanız tercih etmeniz gereken yer Deniz Bayan Kuaförü’dür.Randevu almak için bizlere 05413593901 nolu telefondan ulaşabilir, denizkuafor1 instagram hesabımızdan bizleri takip edebilirsiniz”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.