GÜNGÖR, BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

GÜNGÖR, BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Yayınlama: 19.05.2023
A+
A-

Adana Hadırlıgücü’nün tecrübeli teknik adamı Şaban Zorluer, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

TOROS(Özel Haber)Ömer Demir – Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Adana Hadırlıgücü’nün tecrübeli teknik adamı Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulundu. Futbolculuğu ve antrenörlüğünde birçok şampiyonluklar yaşayan Zorluer, başarılı olmaya devam edeceğini söyledi.

Pandemi ve deprem sürecisinde çok sıkıntılar yaşadıklarını belirten Adana Hadırlıgücü’nün tecrübeli teknik adamı Şaban Zorluer, “Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık. Artık yeni sezonun planlarını yapmaktayız. Birlik ve bütünlük içerisinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız Adana Hadırlıgücü’nün daha iyi noktalara taşımaktır. Bunu da başaracağız” dedi.

Adana Hadırlıgücü Başkanı Kazım Bozan’ın her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Şaban Zorluer, “Başkanımız verdiği bütün sözleri bir bir yerine getirdi. Hem antrenman hem de müsabakalarda yanımızda oldu. Böylesine değerli bir spor adamı ile çalıştığım için çok mutluyuz. Başkanımız Bozan ile daha yapacağımız çok işler var. Yeni başarılara ulaşacağız” diye konuştu.

Sporcular konusunda önemli sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Zorluer, “Verilen sözler tutulmalıdır. Bizimle anlaşıyorlar, bir bakıyorsunuz bir lira fazla veren olursa, başka kulübe gidiyorlar. Böyle olmaz. Anlaşma olduğu zaman defter kapanır. Sporcular örnek olmalıdır. Bizimle anlaşan olursa, sezon sonuna kadar sözünü tutmalıdır. Beraber yola çıktıysak, yolu beraber tamamlamalıyız” şeklinde konuştu.

Hadırlı halkının Adana Hadırlıgücü’nü sahip çıkmasını beklediklerini ifade eden Zorluer, “Bir tek muhtar sahip çıkıyor. Hadırlı halkı Hadırlıgücü’ne destek olursa çok mutlu oluruz. Sonuçta bizler Hadırlı için varız. Adana Hadırlıgücü’nü daha iyi noktaya getirmek adına omuz omuza vermeliyiz. Mücadelemiz Adana Hadırlıgücü içindir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.