BURAK GÜRLER’İN HEDEFİ GALATASAY

BURAK GÜRLER’İN HEDEFİ GALATASAY
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran -Kentimizin başarılı futbolcusu Burak Gürler, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Gürler, hedefinin Galatasaray’da forma giymek olduğunu, bunun içinde çok çalışacağını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Karaman FK’da şampiyonluk yaşayan başarılı stoper oyuncusu Burak Gürler, burada iyi ve güzel günler geçirdiğini söyledi. Karamanlı futbolseverlerin kendisini bağırlarına bastığını dile getiren Güler, “Beni destekleyen ve yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bonservisinin Adıyaman’da olduğunu anlatan Burak Gürler, “Gelecek için güzel planlarım var. Kulübüm ve kendi menfaatim doğrultusunda hareket edeceğim. Teklifler var. Menajerimle beraber karar vereceğiz. Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

Adanalı antrenörler Cem Şu ile Ali Birbiçer’in kendisinde büyük emekleri olduğunu ifade eden Burak Gürler, “Her zaman yanımda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Cem Şu ve Ali Birbiçer’e canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca beni her zaman destekleyen aileme de teşekkürler” şeklinde konuştu.

Genç futbolculara da mesaj gönderen Burak Gürler, “Başarılı olmaları için çok çalışmaları gerekmektedir. Antrenmana büyük önem vermelerini istiyorum. Antrenman sonrası iyi dinlenmeleri ve düzenli uykuya sahip olmalarını öneriyorum. İyi bir futbolcu olmak için emek gerekmektedir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.