Gülümsemeyi bilen, sevmeyi de bilir

Yayınlama: 21.06.2022
A+
A-

 

Amerikalı bir milyarder yaz tatilinde  yatı ile İtalya kıyılarını gezerken sakin bir balıkçı köyüne uğrar. Yatını Köyün küçük marinasına çekip doğa  yürüyüşüne çıkar. Akdeniz kıyılarındaki yemyeşil ormanlarda güzel bir yürüyüş yaptıktan sonra marinaya doğru yürür.

Marinada tam denize doğru genç bir kız ayakta durmaktadır .Uzaktan bile güzelliği ve zerafeti belli olan bu güzel kıza durup bakar. Kolsuz ve yerlere kadar uzun çiçek  desenli empirme bir elbise giymiştir. Elbisenin incecik kumaşı denizden esen rüzgarla dalgalanmakta bu dalgalanmaya uzun sarı saçları da eşlik etmekteydi…Tablo gibi bir görüntüydü bu, içinden genç kıza bir sempati doğar…İçinde bir duygu daha oluşur hem de kuvvetli bir duygu….

Hemen marinaya doğru koşup ayakta duran genç kızı suya itivermek için dayanılmaz bir istek duyar. Bir kaç dakika kendini engellemeye çalışsa da bunu yapmalıyım der…ve koşarak kızı marinadan denize doğru iter…Neye uğradığını şaşıran genç kız elbisesi ayakkabısı ve çantasıyla denize düşer…

Etrafta olayı görenlerde şaşkındırlar…Ne yapacakları endişesi içinde denize doğru baktıklarında genç kızın yüzerek kıyıya gelmesini izlerler…Genç kız denizden ıslak bir şekilde çıkar ,yanına gelen Amerikalı milyarderi tanımadığı için şaşkındır. Yine de kızmaz, genç adama bakıp bu ne yaa  ,demek istercesine gülümser…Amerikalının çok hoşuna gider.

Genç kıza çıkma teklif eder…Kısa bir müddet sonra da evlenirler…Neden kısa zamanda bu evliliği yaptın diye soranlara şu cevabı verir….

Komplekssiz insanlarla evlenin…o zaman mutlu olursunuz…

Gülümsemeyi bilen…sevmeyi de bilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.