Muhteşem düğün

Muhteşem düğün
Yayınlama: 06.06.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi  ve iş insanı Mustafa Tunç’un oğlu Nurullah, gönlünü kaptırdığı iş insanı Orhan Can’ın kızı Merve Can ile dünya evine girdi. İş ve siyaset dünyasının bir çok önemli ismi bu düğünde bir araya geldi.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Beyaz Saray Tesislerinde gerçekleşen muhteşem düğüne CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Özgen,  MARDAV Başkanı ve iş insanı Osman Göktekin, iş insanı Aziz Aslan ve Adana Oto Center Başkanı Ramazan Ayyıldız  başta olmak üzere iş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARI HALAY ÇEKTİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Merve Can ile Nurullah Tunç’un mutlu gününde davetlilerle birlikte halay çekti. Başkan Karalar’ın halayına daha sonra Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve davetlilerde katıldı.

NİKAHI BAŞKAN KARALAR KIYDI

Merve Can ile Nurullah Tunç’un nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Şahitliklerini de CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve MARDAV Başkanı Osman Göktekin yaptı. Günün mutlu isimlerini tebrik eden Başkan Karalar, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

TUNÇ VE CAN’DAN TEŞEKKÜR

Gelen misafirler ile tek tek ilgilenen damadın babası CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç ve gelinin babası Orhan Can, “Herkese teşekkür ediyoruz. Allah’ım dostlarımızın yokluğunu vermesin. Nurullah oğlumuza  ve Merve kızımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz”dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.